Rüyada evde yılan görmek ne demek?

Rüyada yılan görmek ne demek? Rüyada yılan görmenin anlamı nedir? rüyada siyah, beyaz yılan görmek öldürmek, sokması, ısırması anlamları.
Rüyada Yılan

Rüyada yılan görmek ne demek? Rüyada yılan görmenin anlamı nedir? rüyada siyah, beyaz yılan görmek öldürmek, sokması, ısırması anlamları.


RÜYADA YILAN GÖRMEK

Rüyada yılan görmek, yaşamdaki düşmanlarınıza delalettir. Rüyada yılan görenin, gerçek yaşamında çevresinde gizli bir düşmanı olduğu ve bu düşmanın kendisinden çıkar sağlamaya çalıştığı yorumu yapılır.

Rüyada yılan görmenin olumlu yorumunda ise; parasal açıdan güçleneceğinizi, aile yaşamında yeni gelişmeler yaşayacağınızı, evlat sahibi olabileceğinizi, sonu evlenme ile bitebilecek bir ilişkinin başlayabileceğini işaret eder.

Yılanın tıslamadığını görmek, dedikodusunun yapıldığını işitmek ve öfkelenmektir. Yılanın dile gelip konuşması ve derdini dillendirmesi, kişiye karşı kibirli, soğuk ve çatık kaşlı bir kimsenin kendisine muhtaç olmasıdır.

Yılanın kişiye karşı dostane ve onu yüceltecek sözler söylemesi, kötülük ve zarar gelen kişiden gelecek olan özre, pişmanlık dolu sözlere ve hatasını anlayarak ona karşı mahcubiyetini dile getirerek dost olmak isteyişine delalettir.

Rüyada Piton yılanı görmek

Cüsseli, cesur ve kendisinden çekinilmesi gereken bir kişiye, su yılanı görmek, saf, temiz ve iyi niyetli kimseye, çıngıraklı yılan görmek, yaygaracı, cahil, boş yere ortalığı ayağa kaldırıp herkesi telaşlandıran kimseye delalettir. Yeşil yılan görmek, düşmandan gelecek ilk adıma ve iyiliğe, beyaz yılan görmek, hoşluğa, iyiliğe, hidayete, izzete, siyah yılan görmek de korku ve kuşkuya yorulur.


Rüyada Yılan Öldürmek

Cefa çekmeye, sefil ve biçare durumlara düşmeye neden olacak bir kimsedir. Yanlış kişilere güvenmek ve onlara uymak nedeniyle kişinin başına gelecek musibetli olaylara, yaşayacağı sıkıntılara ve zorluğa yorulur.

Yılanı tüfekle ya da silahla öldürmek, haksız ve günahsız yere birini suçlamaya sonra da bunun için üzülmeye ve kendine kızmaya, yılanı bir sopayla ya da taşla öldürmek, yardıma ihtiyacı olan kimseye el atmamaya delalettir.

Rüyada Sırtında Yılan Görmek

Kendisine yapılan iyiliğe sırtını dönüp nankörlük edecek, hatır gönül bilmeyen, işgüzar, patavatsız, çıkarcı bir kimsenin varlığına işarettir.

Yılanı sırtından hiç indirmeden taşıdığını görmek, atılamayacak, satılamayacak yani kan bağı olan ve inkâr edilmeyecek fakat kendisinden hayır gelmeyeceği gibi aynı zamanda yük olan ve zarar veren bir kimseye delalettir. Sırtından yılanı atmak, ferahlık, iyilik, hayır, şans ve şefaat bulmak demektir.

Rüyada Yılan Isırması

Dertlenmeye, çok üzülmeye, yıkılmaya ve gülmeyi unutturmaya neden olacak haberler almaya işarettir. Kişiyi düşünmekten ve üzülmekten adeta yaşlandıracak bir bela, musibet ya da kötü bir tecrübe yaşaması demektir.

Rüyada Zehirli yılanın ısırdığını görmek, büyük bir şanssızlık yaşamak, elinden büyük bir şansı kaçırmaktır. Zehirsiz yılanın ısırdığını görmek, üstünde durulmayacak ve konuşulmaya bile değmeyecek bir sorundur.

Rüyada Evde Yılan Görmek

Hane içindeki berekete, rızka, kazanca, mutluluğa ve huzura gölge düşmesi ve nazar değmesi demektir. Aile içinde büyük fırtınaların, sorunların ve anlaşmazlıkların yaşanmasına neden olacak art niyetli kimselere ve bu kimseler nedeniyle ailenin neredeyse dağılma ve aile bireylerinin de birbirinden kopma noktasına gelmesine alamettir.

Rüyada Evde yılan beslediğini görmek

Aile eşrafından olup kendisinden hayır gelmeyecek kişidir. Evde büyük yılan görmek, önemli bir sorunun baş göstermesi, küçük yılan görmek, kısa sürede hallolabilecek bir problemin çıkması demektir.

Rüyada Kobra Yılanı Görmek

Rekabet edilmesi çok zor ve meşakkatli olan rakiplere yorulur. Yaptıkları baskılar nedeniyle kişiye bıkkınlık veren, onun için mutsuzluğa ve sıkıntıya neden olan kimselerle karşılaşmaya, onlardan gelecek anlayışsızlığa, laflara ve onlar nedeniyle çekilecek cefaya işarettir.

Rüyada Kobra yılanı öldürmek

Düşmanlığı ve nefreti bitirmeye, kobra yılanı yakalamak, rakibin açığını ve zayıf olduğu anı yakalamaya, kobra yılanı tarafından ısırıldığını görmek, çaresiz durumlara düşmeye ve kimseden fayda görememeye yorulur.

Rüyada Gri Yılan Görmek

Hayırlara alamettir. Anlayışa, hoşgörüye, iyiliğe ve merhamete mazhar olmaya, iyi niyetli, yüce gönüllü, eli bol ve yüzü güleç insanlarla karşılaşmaya işarettir. Ölümsüz dostluklar, arkadaşlıklar ya da komşuluklar kurmak demektir.

Gri yılan öldürmek, kısmetine mani olmaktır. Gri yılan yakalayıp sonra da elinden kaçırmak, pişmanlığa neden olacak hatalar yapmaktır. Gri yılan tarafından ısırıldığını görmek, isteklerine nail olamamaktır.

Rüyada Yılan Görmek Başını Ezmek

Zarara uğramaya neden olacak bir işten dönmeye, hata yapmamak için ince eleyip sık dokumaya ve menfaatini, mutluluğunu, huzurunu düşünerek adım atmaya yorulur. Bildiklerinden ve inandıklarından asla taviz vermemeye, çevreden gelecek çirkin sözlere ve dedikodulara karşı gereken tavrı göstermeye ve önüne geçmeye işarettir. Kişiye yapılacak en ufak haksızlık karşısında duruşunu ve tavrını ortaya koyması demektir. Yavru yılan görmek ve başını ezmek, bir kimsenin savunmasız duruma düştüğüne şahitlik etmektir. Anne yılan görmek ve başını ezmek, günah işlemektir.

Rüyada Paçadan Yılan Girmesi

Kişinin sağlığından, neşesinden, umudundan ve yaşama sevincinden kaybetmesine neden olacak uğursuz bir durumun gerçekleşmedir. İnsanı perişan hallere düşürecek olayların yaşanmasına bu nedenle hayatın tüm dengesinin bozulmasına işarettir.

Rüyada İki Kafalı Yılan Görmek

İki fikirli ve kararsız olmaya, ne yapacağını bir türlü kestirememeye yorulurken aynı zamanda yüze gülen ama samimiyetsiz, dürüst olmayan, ikiyüzlü düşmana delalettir. İki kafalı yılan öldürdüğünü görmek iyidir ve kurtuluşa ermeye, rahat nefes almaya, kötü kimselerden uzaklaşmaya alamettir. İki kafalı yılan yakaladığını görmek, bir kimsenin ayıbını ya da açığını yakalamaktır.

Rüyada Yılan Yuvası Görmek

Hayra işarettir çünkü sorunların, sıkıntıların ve kötülüklerin kaynağını bulmaya ve bunlardan uzaklaşmaya, yalancı, üçkağıtçı kişilerden kurtulmaya delalettir. Yılan yuvasını bozan birini görmek, bir haksızlığa karşı durmaya, yılan yuvasından çıkan yılanlar görmek, şok etkisi yapacak ve alışılmışın dışında bir takım olaylara şahit olmaktır.

Rüyada Yatakta Yılan Görmek

Kişinin içini ve aklını kemiren, onu bir türlü rahat bırakmayan, psikolojisini bozan, yaşamı kendisine zehir eden bir düşüncesine yorulur. Saplantı haline gelmiş, geçmişte kalmış ama buna rağmen etkisinden kurtulması başarılamamış kötü bir anıdır. Ne kadar istense de hafızadan silinemeyen bu nedenle kişiyi geceleri uyutmayan, gündüz de yaşatmayan bir gerçektir.

Rüyada Koluna Yılan Dolanması

Başarıya, mutluluğa, kazanca ve kişiye gelecek hayra mani olan bir durum ya da bir kimsedir. Şansın önünü kapatan, yeteneklerini ve sahip olduğu deneyimleri ön plana çıkarmasına engel olan kimse ya da kimselerdir. Kola dolanan yılanın sokması ve zehirlemesi korkulanın başa gelmesidir. Kola dolanan yılandan kurtulmayı başarmak, rekabette üstünlük elde etmek ve karşıdakini yenilgiye uğratmak demektir.

Rüyada Yılan Görmek Ve Yakmak

Acemice davranmak suretiyle bazı kimselere zarar vermeye, istemeden de olsa canlarının yanmasına neden olmaya, farkında olmadan kötülük yapmaya alamettir. Yapılan bir hata karşısında acımasız şekilde hüküm vermeye ve çok sert tavırlar ve söylemler içinde olmaya işarettir.

Rüyada Yılan Toplamak

Hiçbir işte dikiş tutturamamaya, kısmetsizliğini yenememeye, hep sermayeden kaybetmeye yorulur. Ticaret yapmak için atılıma geçmek fakat bir türlü şeytanın bacağını kıramamak demektir. Aynı zamanda emniyette olamamak, can ve mal güvenliğini kaybetmeyi göze alacak işlere girmektir.

Rüyada Yılan Sevmek

Herkese örnek olacak ve ders verecek ibretlik bir iyilik ya da hayır yapmaya alamettir. Toplum için bir ilk olacak, herkese cesaret verecek ve herkesi aydınlatacak girişimlerde bulunmaya, karşı çıkılan ve istenmeyen kimse konumundayken herkes tarafından sevilmeye ve sayılmaya işarettir.

Rüyada Yılan Yumurtası Görmek

Sağlıklı olmak ve canlanmaktır. Yeni çözümlere kavuşmak, hastalıklara, çıkmazlara, şifası bulunmayacak dertlere ve içine düşülen imkânsızlıklara deva bulmak demektir. Yenilenmeye, olumlu değişikliklere, gelişime ve güce yorulur.

Rüyada Yılan Yumurtası Kırmak

Bir karardan dönmeye, belli bir aşamaya gelmiş bir işi bitirmeye ve bazı planlardan vazgeçmeye işarettir. Kişide henüz olgunlaşmamış bir fikre yorulur. Kesin olarak gerçekleştirilmek istenen bir projeyi hayata geçirmeden ve pratiğe dökmeden silip atmak demektir.

Rüyada Yılan Deliği Görmek

Telaşlanmaya, huzursuz olmaya, üzülmeye ve derin düşüncelere dalmaya neden olacak bir durumla karşılaşmaya, bu nedenle kafa karışıklığı yaşamaya, şüpheye düşmeye ve rahatını kaybetmeye delalettir. Yılan deliğine sopa sokmak, bir işi kurcalamak, yılan deliğini birşeyle kapatmak bir işi ört bas etmek demektir.

Rüyada Yedi Başlı Yılan Görmek

Çok kısmetli olmak demektir. Rızıktaki çokluğa, mertebedeki yükselişe, refah düzeyindeki artışa ve kazançtaki berekete yorulur. Kişinin yeni beceriler edinmesine bu sayede başarısının artmasına delalettir. Yedi başlı yılanı öldürmek, tam tersine sahip olunan bilgi ve yeteneği köreltmektir.

Rüyada Yılanın Boynuna Dolanması

Dar gelirli duruma düşüp, boğaz tokluğuna çalışmaya, kazancını yettirememeye, ihtiyaçlarını giderememeye, geçimi sağlayamaz olmaya işarettir. Çok zor duruma düşmeye ve aza tamah etmek zorunda kalmaya alamettir. İmkânların azalması, kişinin sahip olduklarının da hiç olmasıdır.

Rüyada Yılan Sokması ve Kanaması

Kişi için kemikleşmiş bir sorundan ya da onu karamsar yapan bir düşünceden kurtulması demektir. Bir hastalığın iyileşmesine ya da düğüm olmuş bu nedenle içinden çıkılmayan bir konunun da açıklığa kavuşturulmasına delalettir. Yılanın bacağa sokması ve kanatması niyet edildiği halde gidilemeyecek bir yere gitmeye, yılanın eline sokması ve kanatması meslek erbabı olmaya işarettir.

Rüyada Yılanın Ayağa Sarılması

Sevdiklerinden ayrı kalmaya, hasret çekmeye, arzu ve isteklere ulaşamamaya ve amaçlarını gerçekleştirememeye delalettir. Yılanın ayağa sarılarak kişiyi düşürmesi ve yürümesine engel olması takatten ve moralden düşmeye, hem hayata hem de işine karşı verimliliğini yitirmeye yorulur.

Rüyada Kör Yılan Görmek

Kimseye faydası olmayacak, iyiliği dokunmayacak ama kendisinden zarar da gelmeyecek bir kimsedir. Kişinin hayatındaki korunmaya muhtaç, varlığıyla yokluğu bir, kendine yetmeye çalışan, acizlikler içinde olan bir kişiyle ilgili gelecek bir habere ya da onunla ilgili olarak yaşanacak olumlu ya da olumsuz bir gelişmeye alamettir.

Rüyada Yılan Taşlamak

Kayba ve ziyana neden olacağı düşünülen bir girişimi gerçekleştirme fikrinden vazgeçmek, kötü bilenen kimselerden geri durmak ve kendini sakınmak demektir. Kişinin duyguları ve düşünceleri ile hareket ederek kendi çıkarı doğrultusunda davranmasıdır.

Rüyada Yeşil Yılan Görmek

Tehlikelere karşı güvende olmaya, kendini üstün, güçlü ve rahat hissetmeye alamettir. Yeşil ve ölü yılan görmek, yaptıklarından ve kendinden emin olmaya, yeşil yılanı suda canlı ve yüzüyor görmek, adımını sağlam atmak gerektiğine yorulur.

Rüyada Yılan Görmenin Psikolojik Yorumu

Yılan, fare, aslan ya da kaplan gibi hayvanları rüyada görmek, kişinin öncelikle bu hayvanlara karşı duyduğu tedirginlik, huzursuzluk ve rahatsızlıktır. Bu hayvanlar evcil olmadıkları ve kedi, köpek gibi hayatımızın içinde bulunmadıkları için her insanda bir tedirginlik duygusu yaratır ve onlarla karşılaşma fikri bile bazen insanı ürkütebilir. Dolayısıyla çekindiğimiz hayvanlar bilinçaltımızda önemli bir alan işgal eder ve bazen anlamsız şekilde rüyalarımıza yansıyabilir.

Rüyada yılan görmek toplum içerisinde hep düşman olarak yorumlanır. İnsanlara karşı güvenini yitirmiş, herkesi kötü ve art niyetli bilen ve onlardan zarar göreceğini düşünen kimseler bu konuda şartlandıkları zaman düşmanın simgesi olan yılanla rüyalarında karşılaşmaları oldukça sık rastlanılan bir durumdur. Bu genellemenin yanı sıra, yılan herkes için aynı duyguyu uyandırmayabilir. Bazı insanlar vardır ki çok sevdiği için evinde yılan besler. Bu kimseler için yılan rüyada da dost olarak kabul edilir ve hep iyi ve hayır anlamına geldiği şeklinde yorumlanır. Doğrudur çünkü insanların değer yargıları, sevdikleri, beğendikleri, seçtikleri, zevkleri ve inandıkları farklı farklıdır. Rüyalar bu nedenle bazen göreceli olabilir ve azınlıkta da olsa bazı kimseler için değişkenlik gösterebilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski