İkizler burcu kadını ve erkeği genel özellikleri

İkizler burcu kadını ve erkeği genel özellikleri, İkizler burcunun genel özellikleri nelerdir? İkizler kadınının özellikleri, ikizler kadını nasıl olur? İkizler erkeğinin özellikleri, ikizler erkeği nasıl olur?
ikizler burcu

İkizler burcu kadını ve erkeği genel özellikleri, İkizler burcunun genel özellikleri nelerdir? İkizler kadınının özellikleri, ikizler kadını nasıl olur? İkizler erkeğinin özellikleri, ikizler erkeği nasıl olur?


İKİZLER BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ

İkizler burcu olan kişiler hızlı düşünürler. Bu düşüncelerine istinaden de hareketleri oldukça hızlıdır. Birçok işe kolaylıkla adapte olabilirler. Birçok işi, aynı anda yapabilme yeteneğine sahiptirler. Bir anda birçok kez karar alıp bunlardan sonra da vazgeçebilirler. Değişken yapıları sebebiyle farklı karakterli olmaları ile de bilinirler. Bu değişken yapılarını her an görebilmek mümkündür. Mesela, çok mutlu bir anında iken bir anda mutsuz olup hüzünlenebilirler. Bu özellikleri sebebiyle etraflarında onu iyi tanımayanlar yanlış anlayama bilir. Bilgilerinin olmadığı veya az olduğu konularda kendilerini saklarlar ve bilgileri olmadığını kimse anlamaz. Genellikle bilgilerini konuşturmayı severler. Bu yüzden herkes onların çok bilgili olduğunu düşünür. Kulaktan duyma bilgileri bile o konunun gerçeği gibi anlatarak insanların kendisine hayran kalmalarını severler.

Çok zeki, pratik ve analitik bir zekaya sahip, çekici kimselerdir. İkizler burcu hep düşünme modundadır. Sürekli olarak yeni ve farklı şeyler ararlar. Öğrenmeye açıktırlar fakat uzun süren çalışmalar onlara göre değildir. İkizlerin kendilerini iyi eğitenler, zarif ve eğlencelidir. Espri yapmayı severler ve esprileri herkes tarafından son derece zeki bulunarak beğenilir. Kendi paralarını harcamakta tutumludurlar.


İkizler kadını genel özellikleri

İkizler kadını mantık arayışında olan bir burçtur. Her şeyde mantık arar. Duygularını karıştırmayı sevmez önce olaylara, mantık çerçevesinde bakmak isterler. Hayatlarındaki her şeyi bir denge ve düzen içerisinde tutmayı severler. Değişkenliği, dengesiz olduğunu düşündürmesin ikizler burcu kadını son derece dengelidir. Değişikliği de severler. Bu yüzden partnerlerinin de bu değişime ayak uydurmalarını isteyeceklerdir.

İkizler kadını, ilgisiz görünür. İnsanlar onun nasıl bir ilişki yürüttüğünü merak ederler ama aslında partnerine karşı son derece ilgili ve alakalıdır. Ayrıca son derece dişidir. Stabil, heyecanı düşük ilişkileri sevmezler. Rutine oturmuş, kalp atışı düşük bir aşk hayatı ona göre değildir. İlişkilerini çabuk bitirebilirler. İkizler erkeği gibi flörtöz bir yapıları vardır ve partnerlerini üzebilirler.

Havai, son derece ayakları yere basmayan ama eğlenceli biri olarak görünürler. İkizler kadını, bütün yılın her günü ayrı bir kadındır. Aslında bu kadının karşısındaki erkek, karşısında birçok farklı kadın bulacağını bilmelidir. Bu kadın her gün başkadır.

ilginizi çekebilir; sitemizde biyografisi yer alan İkizler Burcu Ünlüler

İkizler erkeği genel özellikleri

İkizler erkeği, hareketlidir ve tıpkı kadını gibi değişken bir yapıya sahiptir. Öğrenme istekleri oldukça yüksektir. Yeni bilgilere her zaman açıktırlar. Yenir restoran, yen bir kitap, yeni bir araba hep yenileri denemek isterler. Rutinden sıkılırlar. Uzun soluklu işler onlara göre değildir.

Bu burcun sadece yükseleni başak olanı don derece dengeli, rutini seven, istikrarlı, başarılı ve uzun soluklu işler yapabilenleridir.

Son derece eğlenceli, zekice ve komik esprileri olan, etrafındaki herkesi güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran, çevresinde sevilen ve muhabbeti özlenen bir burçtur. Aşk hayatında oldukça zordurlar çünkü bir rutine bağlanamazlar, çabuk sıkılırlar. İkizler burcu babaları, iyi bir oyun arkadaşı olabilir. Çocuklar bu yüzden onları ayrı bir sever. Kimse onunla olmaktan sıkılmaz. Çocuklarına erişkin muamelesi yaparak onlara kendilerini iyi hissettirirler. Bunu farkında olmadan gerçekten öyle gördükleri için yaparlar. Çok seyahat ederler. Gittikleri yerlerde aylarca kalmayı sevmezler. İkizler burcuna hediye olarak alınabilecek en iyi hediyeler, kaliteli bir spor ayakkabı, renkli tişört, yine kaliteli bir güneş gözlüğü veya iyi bir seyahat çantası olabilir.

Yönetici Gezegeni: Merkür
Element: Hava
Nitelik: Değişken
Uğurlu Sayıları: 5, 9
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Akik
Renk: Sarı, portakal rengi
Tarot kartı: Aşıklar
Hayvan: Parlak renkli kuşlar, kelebek
Bitki: Fındık, ceviz, lavanta, inci çiçeği
Kıymetli Taş: Turmalin
Kıymetli Maden: Cıva

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski