Rüyada Güvercin Görmek ne demek?

Rüyada güvercin görmek ne demek? rüyada beyaz güvercin, siyah güvercin görmenin anlamı tabiri nedir? güvercin rüyası anlamları.
Rüyada Güvercin
 

Rüyada güvercin görmek ne demek? rüyada beyaz güvercin, siyah güvercin görmenin anlamı tabiri nedir? güvercin rüyası anlamları.


Rüyada Güvercin Görmek genellikle hayırlı eş yani kısmet denilmektedir. Fakat bu tarz rüyalar eski kaynaklar da en fazla söz üretilen ilahi bir mesaj taşımaktadır. Rüyada güvercin görmek rüyaları doğrudan gören kişinin geleceği ve yaşamı yaşayacakları hakkında mesajlar anlamına gelir.

Rüyada Güvercin Görmek Ne Demektir?

Rüyada güvercin görmek çok büyük servet ve mal sahibi olmaya işarettir. Rüyada güvercin görmek doğal afet, iftiraya uğramak, hayırlı kısmet, hayırlı evlat sahibi olmak, kendi eliyle zarar vermek başkasına zarara vermek gibi pek çok farklı anlama gelmektedir. Rüyanın geniş bir yelpazede değerlendirilmesini sağlayan husus rüyayı gören kişinin haber alacak olması denilmektedir. Çünkü güvercin görme rüyalar da farklı bir gerçekliğe tabir edilir. Rüyada güvercin ile alakalı geniş kapsamlı rüyaların tabirleri yapılmıştır. Rüyanız da gördüğünüz tüm detayları hayırlı habere işaret edilmektedir.


Çok hayırlı olarak kabul edilen rüyalardan birine delalet eder. Kadim rüya kitapların da rüyada güvercin görmenin en alakalısı olarak hem eli hem de yüreği ferahlamak tabiri kullanılmıştır. Eli rahatlamak bolarmak maddi yönden huzura kavuşmak ve büyük kazanç elde etmek manasındadır. Gönlü ferahlamak ise sevgili ve eş, yaşamın da aradığını bulmak ve mutluluğu tatmak anlamındadır. Alimler rüyada evinde güvercin gören kişilere Kısmetlerin en hayırlısı ile müjdesini vermektedir.

Rüyada Siyah Güvercin Görmek

Bazı yorumcular güvercin görmek ne anlama gelir sorusuna uğursuzluk alameti kabul etmektedirler. Ne kadar kabul edilse de kadim kaynaklarda mutlu ve hayırlı yola çıkmak olarak tabir edilmiştir. Bu rüyanın bir diğer tabiri ise güvercin avlamak olduğunu ayrıca sosyal ortam da kaptan statüsüne yükselmek ve sorumluluklar almaktır. Rüyamda beyaz güvercin avladım denildiğinde şan ve şöhrette demektir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski