Rüyada büyük Kedi görmenin anlamı nedir?

rüyada kedi görmek ne demek, rüyada erkek kedi görmek, rüyada büyük kedi görmenin anlamı nedir, rüyada yavru kedi görmek anlamı
rüyada kedi


rüyada kedi görmek ne demek, rüyada erkek kedi görmek, rüyada büyük kedi görmenin anlamı nedir, rüyada yavru kedi görmek anlamı


Rüyada kedi görmek; dedikoduya, imansız kişiye, hırsıza, sevmek; şımarmaya, sevince, çocuğu için didinen kadına yorulur. Rüyada kedi fesat ehli hırsız kimseye işarettir.

Rüyada kedi görmek; dedikoduya, imansız kişiye, hırsıza, sevmek; şımarmaya, sevince, çocuğu için didinen kadına yorulur. Rüyada kedi fesat ehli hırsız kimseye işarettir. İslam alimlerinden İmam Cafer Sadık'a göre husumet ve genişliğe çıkacağınız anlamına gelir. Rüyada evde kediler görmek eve hırsızın girmesine işarettir.

Kedi savaş ve husumetle birlikte şefkatli bir kadına delalet eder. Rüyada kedi görmek hizmetçiyi, düşmanlığı, kederi ve hüznü gösterir.

Rüyada Erkek Kedi Görmek

Erkek kedi kişiyi arkasından çekiştirmek anlamına da gelmektedir. Erkek kedi görmek kitap ve hesap defteri demektir. Rüyada erkek kediler, hanım için cefa demektir.

Rüyada Büyük Kedi Görmek

Erkek kedi evladın, düşmanın, hırsızın ve söz taşımanın işaretidir. Rüyanızda büyük kedi görüyorsanız bir kişi arkasından çekiştireceksiniz. Büyük kedi hüzün ve kederdir. Gücü ve yaratıcılığı temsil ettiği gibi kötü şans ve talihsizliktir.

Rüyada Yavru Kedi Görmek

Kedi aynı zamanda hizmetçiye, yavru kedi, hizmetçi ve koruyucu anlamına gelir. Bazı yorumcular yavru kedi görmeyi hırs, düşmanlık, keder ve hüzün olarak tabir ederler. Rüyada kedinin etinden veya yağından bir şey almak ise hırsızın malından elde edilecek menfaattir.

Rüyada Kedi Sevmek

Kişinin Rüyasında kedi sevmesi, kendisini sevdirmeye çalışan kimseye delalet etmektedir.

Bazen de bu Rüya vefasızlık anlamına gelir. Manasız ve akıl dışı söz kişiyi ifade eder. Kendini halka sevdirmeye çalışan bir kimse demektir.

Bazen de kedi sevmek, evladı için didinen kadına işarettir. Kedi okşamak; liyakati olmayan birine gereğinden fazla önem verdiğinize yorulur. Bazen de söz ve şaka yapan insan manasına gelir.

Rüyada Kedi Isırması Görmek

Rüyamda kedi ısırması çocuğun terbiyesi konusunda hırs yapan kadına delalettir. Bu rüya halk hakkında adalete veya dünyanın durumunun bozulmasına işarettir. Kedi ısırması düşmanları def etmeye işarettir. Bazen de fesat ehli hırsız kimse demektir.

Rüyasında kendi evindeki dişi kedisinin kendi sahibini ısırması, ev sahibinin rahat edeceği bir sene anlamına gelmektedir. Rüyalarda görülen kediler, hizmetçidir.

Rüyamda Kedi Tırmalaması

Bir kedi tarafından tırmalanmak; tehlikeli düşmana da işarettir. Kedinin, birine sürtündüğünü görmek; iyi niyetinizin kötüye kullanılacağına yorulur. Aynı zamanda bazı dalkavuklar tarafından aldatılacağınıza delalet eder.

Rüyada Kedi Beslemek Görmek

Kişinin emrinde çalışan insanlara işarettir. Öfkesini dizginleyen, gizli bir kimseye yorulur. Rüyada kediyi beslemenin farklı anlam ve yorumu yapılmıştır.

Bazı tabircilere göre kedileri beslemek sıkıntının gitmesine ve yapılacak iyiliklere işaret eder. Kişinin yaşamını olumlu yönde değiştirecek gelişmeleri işaret eder. Rahatlık ve varlıklı bir kimseden elde edilecek mala işarettir. Rüyada kedinin ısırıp tırmalaması, kısa süreli hastalıktır.

Rüyalarda kedi beslediğini görmek bir işletmede Amir olmak anlamındadır. Derecenin yükselmesini gösterir. Şanlı ve büyük kimseler nezdinde yüksek mevkiye çıkmaya yorulur. O kimler eliyle gelecek mala ve menfaate işarettir.

Rüyada Eve Kedilerin Girmesi

Evinize bir kedi girdiğini görmek; evinize hırsız gireceğine işarettir. Kedinin evinizdeki bazı yiyecekleri yediğini görmek; hırsızın evden bir şey çalacağına delalettir. Bazı tabirciler, kediler, rüya sahibinin ev halkından olan bir hırsızdır, dediler.

Hamile Kedi Görmek

Rüyada görülen Hamile kediler, şefkatli bir kadına delalet eder. Aynı zamanda şefkatli olduğu kadar husumetli bir kadını da ifade eder.

Rüyada Evde Kedi Görmek

Bir şahıs bir eve bir kedinin girdiğini görse, o eve hırsız girer. Eğer o evden bir şey almış çıktığını görse, o evden hırsız bir şey götürür.

Rüyada Kedi Öldürmek

Bir kediyi kestiğini veya öldürdüğünü ya da tuttuğunu gören kimse, bir hırsızı tutar ve ona galip gelir.

Bir kediyi öldürüp derisini yüzdüğünüzü görmek; hırsızlıkla elde edilen bir mal alacağınıza yorumlanır.

Rüyamda kedi öldürmek genişliğe çıkmak demektir. Kediyi öldürdüğünüzü görmek; hırsızı alt edeceğinize veya etkisiz hale getireceğinize işarettir.

Kirmani: Rüyada bir kediyi öldürmek, hırsızı yakalamaya ve ona galip gelmeye delalet eder.

Rüyada Bir Sürü Kedi Görmek

Halk dilinde nankör bir hayvan olarak bilinen kediler kötü arkadaşlara işaret eder. Kedi sürüsü görmek kendinize çeki düzen vermenizi belirtir. Kötü alışkanlıkları olan arkadaşlar konusunda dikkatli olmanıza işaret eder. Anne kedi ve yavrularını bir arada görme; endişe ve rahatsızlığa işarettir.

Rüyada Yavru Kedi Görmek

Yavru kediler rüya sahibinin yakın çevresini ihmal ettiğine ve yeteri ilgi göstermediğini belirtir. Aynı zamanda yakın bir kimsenin yardım beklediğini ifade eder. Bazende kedi yavruları endişe anlamına gelmektedir. Kedi yavrusu, hayatın sunduğu yeni şeyleri keşfetmeye yorulur. Aynı zamanda bu rüya masumiyet ve saflığı simgeler.

Rüyada Kedi Saldırısına Uğramak

Rüyada kedinin saldırması rüya sahibinin rahat edeceği bir seneye delalet eder. Yabani ve vahşi kedinin saldırıp, çokça zahmet vermesi, rüya sahibinin eziyet ve meşakkat çekeceği şiddetli bir seneye işarettir. Saldıran kedinin dişi ve ev kedisi olması rahatlığa yorulur.

Rüyada Kedi Kovalaması Görmek

Kedi kovalaması düşmanlığı açık olan bir düşmandır. Mücadele etmeniz gerektiğini belirtir. Kedi tarafından kovalanan kişinin sağlığına dikkat etmesine işaret eder. Kediyle yaptığa mücadele ve münakaşada mağlup olan kimse yakalandığı hastalık, üzüntü ve kederinden acilen kurtulur.

Rüyanda Kedi Kovalamak

Eğer rüyada kediyi kovalıyorsanız bu iyi anlam taşır. Kedi kovalamak hayırlı olaylarla karşılaşacağınızın işaretidir.

Rüya sahibinin başarılarından dolayı kıskanç bir kimsenin varlığına işarettir. Kişinin var olan sorunları tek başına yeneceğine yorulur.

Rüyada Kedi Kurtarmak

Yakın çevrenizi ihmal etmemeniz gerektiğini ifade eder. Ailenize ve çevrenize gereken ilgili göstermeniz gerektiğine işaret eder.

Kedi Yıkamak

Anne iseniz, çocuğunuza karşı gereğinden fazla zorlayıcı davranıyor ve onun eğitimini çocuğunuzu sıkacak bir şekilde vermeye çalışıyorsunuz demektir.

Rüyada Dişi Kedi Görmek

Bazı tabircilere göre kedinin dişisi hilekar kötü bir hizmetçi kadın demektir. Kedi bir şahsın etrafında dolaşıp onu korumaya çalıştığı halde, o sahsa hem zararı ve hem de faydası dokunan bir adama nispet edilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski