Rüyada Oğlak Sevmek ne demek? anlamı nedir?

Rüyada oğlak sevmek ne demek? anlamı nedir? Rüyada Oğlak görmek neye işarettir? Rüyada Oğlak yemek, kesmek anlamı nedir?
Rüyada oğlak

Rüyada oğlak sevmek ne demek? anlamı nedir? Rüyada Oğlak görmek neye işarettir? Rüyada Oğlak yemek, kesmek anlamı nedir?


Rüyada Oğlak Sevmek

Rüyada oğlak görmek, rüyayı gören kişi çok hayırlı erkek evlat sahibi olacağına delalet eder. Rüya sahibinin gönlünde yatan dileklerin ve isteklerinin olacağına, hayırlı haberler alıp sevineceğine ve geri kalan hayatında çok mutlu günler yaşayacağına işaret eder.


Nablusi (r.a) buyurmuştur ki; rüyada boğazlanmış oğlak görmek çocuk ölümüne işaret etmektedir. Oğlak eti görmek ise, çocuk tarafından gelecek az mala delalet eder.

Kirmani (r.a) demiştir ki; bu rüya oğlan çocuğuna işaret eder. Bu sebeple boğazlanmış oğlak görenin çocuğu ölür. Rüyasında oğlak satın alanında bir çocuğu olur.

Rüyada oğlak kesmek

Rüya sahibinin başına bir musibet geleceğine işaret eder. Rüya sahibinin başına gelecek musibet öyle büyük olacak ki derin acılar, geçmeyen yaralar bırakacaktır.

İmâm-ı Cafer-i Sâdık (r.a) Buyurmuştur’ki; Hayırlı olmayan bu rüya, rüya sahibinin uzun dönem yas tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlak görmek, rüyayı gören kişi hamile kalarak erkek bebek doğuracağına delalet eder. Bu erkek evlat eve neşe, huzur getireceğine, hayırlı evlat olacağına ve anne ve babasına büyük mutluluklar yaşatacağına işaret eder.

Rüyada Oğlak Yemek

Rüyada oğlak yemek, rüya sahibinin evladı sayesinde rızıktan ve maldan yana nasipleneceğine yorumlanır. Rüyayı gören kişinin evladı sayesinde hayatında maddi sıkıntılar çekmeyerek rahat bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada Oğlak Eti Görmek

Rüyada oğlak eti görmek, rüyayı gören kişi için hayırlı değildir. Rüya sahibinin her hangi bir sebeple sıkıntı çekeceğine, maddi zorluk yaşayacağına delalet eder. Bağışıklığın zayıflayarak sürekli sağlık sorunları yaşayacağına işaret eder.


Rüyada Oğlak Beslemek

Rüyada oğlak beslemek, rüyayı gören kişinin ev ortamında birlik ve beraberlik olacağına, hanesine zarar verecek kişilerin evinden uzaklaştıracağına işaret eder. İbn-i Şirin (r.a) Buyurmuştur’ki; Ayrıca bu rüyayı gören kişi çalışma hayatında başarılara imza atarak maddi gelirinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada Oğlak Emzirmek

Rüyada oğlak emzirmek, rüya sahibinin çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözerek rahatlayacağına, başarısıyla rakiplerinin üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada Oğlak Sürüsü Görmek

Rüyada oğlak sürüsü görmek, rüyayı gören kişinin hem bu hayatta hem de ahirette hayırlı olacak evlatlar doğuracağına işaret eder. Evlatları sayesinde sağlığının ve maddi durumunun iyi olacağına ve ömrünün geri kalan kısmında sıkıntı çekmeyeceğine yorumlanır.

Rüyada Oğlak Yavrusu Görmek

Rüyada oğlak yavrusu görmek, rüya sahibinin evliliğinin bir ömür mutluluk ile süreceğine işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin hem iş hayatından hem de eşinden hayır göreceğine büyük başarılara imza atarak mevkisini yükselteceğine delalet eder.

Rüyada Oğlağa Binmek

Rüyada oğlağa binmek, rüyayı gören kişinin evlatlarıyla keyifli seyahate çıkacağına işaret eder. Rüya sahibi evlatları yanında olduğu müddetçe her zaman neşeli ve huzur dolu olacağına işaret eder.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski