Rüyada Silah Tabanca Görmek ne demek?

Rüyada silah görmek ne demek? Rüyada tabanca görmenin anlamı nedir? rüyada silah almak satmak.

Rüyada silah görmek ne demek? Rüyada tabanca görmenin anlamı nedir? rüyada silah almak satmak.


Rüyada silah gören birisi olumsuz bir durum olabileceği düşüncesiyle bu durumu araştıracaktır. Silah her zaman tehlikeli ve kötü bir durum olarak bilindiğinden rüyayı gören kişi de bu olumsuzluktan etkileneceğini düşünür ve rüyasının etkisinde kalır.

Peki rüyada tabanca görmek ne demektir?


RÜYADA SİLAH GÖRMEK

Korkulanın aksine rüyada silah görmek genel olarak olumlu bir rüya olarak kabul edilir. Rüyada görülen silah güç, zafer, başarı ve makamı simgeler. Yani rüyanızda silah sahibi sizseniz, üzerinizde silah varsa gelecek size bu saydığımız hayırlara ulaşacağınız anlamına gelebilir.

Silahla ilişkilendirilen diğer şeylerse bir şeylerden kurtulma ve güven duygusudur. Bu açıdan gerçek hayat ile paralel bir hissiyat vardır. Silahın kişi tehlikelerden kurtaracağına ve kişiyi güvende tutacağına inanılır.

RÜYADA OYUNCAK SİLAH GÖRMEK

Rüyada oyuncak silah görmek, hiçbir gerçekliği olmayan kuruntular yüzünden hayatını huzursuz bir hale getiren rüya sahibinin yersiz endişeleri nedeniyle sevdiklerine karşı da kuşkulu yaklaşımlar göstereceğini, bu kişilerle arasında yaşanacak gerginliklerden ötürü üzüntü duyacağını ifade eder. Küçük ayrıntılarda boğularak olayların bütününü ve gerçekleri gözden kaçırmak demektir. Öte yandan oyuncak silah gören kişilerin iş yaşantılarındaki risklerle mücadele etmekte zorlanacakları bir dönemin de ifadesidir. Genel olarak ciddi sorunlar yaşanmayacağını ancak rüya sahibinin bugünlerde geleceğe yönelik kaygılarında artış olması bakımından hatalı kararlar alabileceğinin altını çizer. Tanımadığı birinin elinde oyuncak silah görüp korkmak, bilgi sahibi olunmayan bir alana giriş yapmak ve bu alanda başarılı olmak için çabalarken fazlasıyla yorulmak demektir.

RÜYADA SİLAH GÖRMEK İLE İLGİLİ DİĞER RÜYA TABİRLERİ


Rüyada Silah Kullandığını Görmek Rüyada silah kullandığını gören kişinin rüyası, kişi için hoş olmayacak bir durumun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada Silah Almak

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük başarı kazanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına ve haneye huzur dolacağına yorumlanır. Rüyada büyük silah almak, işten kaynaklanan yorgunluğun eve gelince ortadan kalkacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, uzak bir akrabadan gelecek bir teklifin ardından bir işe girişileceğine ve eğitim hayatında kariyer yapılacağına delalettir.

Rüyada Silah Atmak

Beklenmeyen bir işten gelecek bir yüklü miktarda paranın karşılaşılacak büyük bir sıkıntıyı gidermek için harcanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sevilen bir kişiden kötü bir haber alınacağına ve çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur. İş hayatında zarara uğratacak bir olay yaşanacağı anlamına gelir. Rüyada silah atmak ve geri almak, yaşanan tatsız durumların düzeltileceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına ve sıcak bir yuva hayalinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada Silah Patladığını Görmek

Geçmiş bir zamanda yaşanan bir tatsızlığın tekrar başlaması için uğraş veren bir kişinin, yaptığı hatayı anlaması için bazı uyarılarda bulunulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına ve bol kazançlı bir mevkiye terfi alınacağına ve iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işaret eder. Rüyada silah patladığını ve birinin düştüğünü görmek, gereksiz bir kıskançlık yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet edilir. Sorunlar çözüme ulaşacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski