Rüyada Tavuk Görmek ne demek? anlamı nedir?

Rüyada tavuk görmek ne demek? rüyada tavuk görmenin anlamı manası nedir? rüyamda tavuk gördüm hikmeti anlamları, tavuk rüyası hakkında bilgi..
Rüyada Tavuk Görmek


Rüyada tavuk görmek ne demek? rüyada tavuk görmenin anlamı manası nedir? rüyamda tavuk gördüm hikmeti anlamları, tavuk rüyası hakkında bilgi..


Rüyada Tavuk Görmek İslami Tabirleri

Rüya tabircilerine göre rüyada tavuk görmek farklı manalarda yorumlanmıştır. İslami rüya yorumcularından Kirmani ve Cafer-i sadık Hazretleri'nin Rüyada Tavuk Görmek İslami Tabirleri yorumları.

Şüphesiz ki uyku hali, ruhun beden den çıktığı, yarı ölü durumuna geçtiğinde en bedenin en savunmasız olduğu andır. Bedene mana katan ruhumuz, özgür kaldığında rüyalar bir bir gözlerimizin önünden geçer. İşte bu rüyaları, doğru yorumlamak İslami rüya tabircilerinin yorumlarıyla mümkündür.


RÜYADA TAVUK GÖRMEK

Rüyada Tavuk görmek sorunlarınızın üstesinden geleceğinize ve yakın bir zamanda rahata kavuşacağınıza işarettir.

Rüyada tavuk aile hayatınızın düzene gireceğine ve iş hayatında başarılı olacağınıza işarettir.

Rüyada tavuk eti yemek, hayırlı ve güzel olaylara yorumlanır. Bu rüyayı gören kimse kısa bir sürede istediği hedefe ulaşacağına ve maddi sıkıntılarının biteceğine tabir edilir. Aile içinde sürekli öne gelen kavgaların biteceğine rüyayı gören kişinin huzur bulacağına yorumlanır.

Rüyada tavuk görmek, bekar için gayet güzel veya sempatik biri ile evlenmeye işaret eder.

Rüyada tavuk görmek, o kimsenin belalı isyankar ve yalan söyleyen birisi olduğuna yorumlanır.Bazı rüya yorumcuları tavuğun yele ve kanadı menfaatli maldır diye yorumlamışlardır.

Rüyada görülen tavuk neşeli ve asil bir kadındır. Rüyada piliç eti yiyen kimsenin eline büyük bir zat tarafından ödüllendirilir eline yüklü bir miras geçer.

Cafer-i sadık Hazretleri demiştir ki;

Rüyada tavuk görmek üç vehc ile tabir olunur : (a Güzel bir zevce ) (b Güzel bir hizmetçi ) ( c Sadık hizmetkar )

Kirmani,de demiştir ki;

Rüyada bir çok tavukları olduğunu gören kimse ve onları bir yere topladığını gören hayır ve nimete delalet eder.


Rüya da çöplükte eşinen tavuk görmek, asaletsiz bir kadına tavuğun piliçleri de zinadan meydana gelen çocukları delalet eder. Çok sayıda kümes tavuğu gören kimse çok sevineceğine işaret eder. Rüyada tavukların evinizde yuva yaptığını görmek. Bir kadından menfaat elde edeceğinize işaret eder. 

Bir kimsenin Rüyada tavuk görmesi o kimsenin sempatik bir hanımla veya ( bir erkekle ) tanışıp dost olacağına, kişinin kuluçkaya yatmış veya civciv çıkarmış bir tavuk görmesi o kimsenin mesut Bahtiyar günler geçireceğine işaret eder.

Rüyasında tavuk eti yiyen bir kimse malı ve parası artacağına işaret eder. Rüyada bir kimse tavuk tarafından gagalandığını görse sevmediği biri tarafından yardıma muhtaç olacağına işaret eder.

Rüyada tavuk kestiğini gören kimse sevdiklerinden ayrı düşeceğine ve uzun süre hasret çekeceğine işaret eder.


Rüyada tavuk eti doğrandığını gören kimse zor sıkıntılı işler yaparak para kazandığına bunun süreceğini işaret eder. Aynı zamanda helal para kazandığını ve haramla işi olmayacağına işaret eder. 

Rüyada tavuk eti pişirmek çok malı ve parası olacağına işaret ettiği gibi bu mala ve paraya çok zorluklar aşarak ulaşacağını işaret eder.

Rüyada bir kadının tavuk kanı akıtması misafir geleceğine yorumlanır. Rüyada tavuğun yumurtladığını gören kimsenin çocuğu olacağı müjdesini verir. Rüyada beyaz tavuk hayra yorumlanır ve hayırlı bir eşe sahip olunacağını işaret eder.

Rüyada tavuk görmek bazı kerede yetimler ve muhtaçlar için hayırlı işler yapan bir kadına işaret eder.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski