Rüyada Zabıta Görmek ne demek? anlamı nedir?

Rüyada Zabıta Görmek Ne Demek? Rüyada Zabıta Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Zabıta Kıyafeti Görmek Rüyada Zabıtadan Ceza Yemek
Rüyada Zabıta

Rüyada Zabıta Görmek Ne Demek? Rüyada Zabıta Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Zabıta Kıyafeti Görmek Rüyada Zabıtadan Ceza Yemek


Rüyada zabıta görmek, rüya sahibinin insanların cesaret edemediği zorluklara baş göstererek kendisini her daim ön planda tutacağına yorumlanır. Kişinin rüyasında zabıta görmesi, devlet erkanından söz sahibi kimselerden destek görerek zorlukların içinden çıkacağına işaret der. Rüyada zabıta görmek, çevrenizde yakın gördüğünüz kimselerle fikir çatışmasına girerek sorunlar yaşayacağınıza anlam olarak gösterilir. Bu rüya bazen de hane içi tartışmaların ortasında kalmaya, kavgaların içine düşmeye yorumlanır. Rüyada zabıta görmek, aynı zaman da yolculuğa çıkmaya, rızkınızı geniş tutmaya, elinizdeki imkanları değerlendirmeye ifade eder. Rüyada zabıta görmek. selamete ve kurtuluşa ererek halkın istek ve arzularına gerçekleştirmeye, verilen büyük uğraşlara delalet eder.

Rüyada Zabıta Görmek Anlamı

Rüyada zabıta görmek, rüyada görülen zabıta sembolü halkın isteklerine boyun eğerek onların çıkarları doğrultusunda hareket eden kimselere yorumlanır. Kişinin rüyasında zabıta görmesi, söz sahibi kimselerce aynı ortamda yer alarak saygınlığını koruyacağına işaret eder. Rüyada güler yüzlü zabıta görmek, insanların sıkıntılarına çözüm bulan davranışları ile herkesi kendisine sevdiren kişilere tabir edilir. Rüyada görülen zabıta bezen de diktatör, yetki sahibi herkesin korkarak yaklaştığı kimselerden yardım görmeye yorumlanır.

Rüyada Zabıta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zabıta görmek, genel anlam itibariyle kişinin çıkarlarına işaret edilen bu rüya, rüya sahibinin elindeki kısmetlerine delalet eder. Bir kimsenin rüyasında zabıta görmesi, helal rızk kazanarak hanesini kötülüklerden uzak tutan kimselerden yardım görmek şeklinde ifade edilir. Rüyada zabıta görmek, bazen de adaletli yaklaşan, insanların gözünde ayrım yapmayarak herkesin sevgisini kazanan, dürüst saygın kimselere yorumlanır.

Rüyada Zabıta Görmek Diyanet?

Rüyada zabıta görmek, rüyada güzel yüzlü zabıta görmek, hoş muhabbete, temiz kalpli kimselerden yardım görmeye işaret eder. Rüyada üstü başı eski püskü yırttık zabıta görmek hak yolundan çıkmış, hayatı savrulurcasına yaşayan , pasif kimselere yorumlanır. Rüyada zabıta görmek, aynı zaman da borcuna sadık, şiddetten korkan, hayatını kendi halinde pasif olarak yaşayan kimselere tabir eder. Rüyada görülen zabıta sembolü aynı zaman da başarıya işaret edilip kişinin bulunduğu ortamda kısa sürede yükseleceğine işaret eder.

Rüyada Zabıta Olmak

Rüyada zabıta olmak, rüya sahibinin insanların faydasına yönelik faydalı işler yapacağına yorumlanır. Bu rüya kişi ya da kişiler için başarıya, övgü dolu sözler duymaya, hak ve adalet yanlısı olmaya, kazançlarınızın kıymetini bilmeye yorumlanır. Rüyada zabıta olmak, yeni başlangıçlara imza atmaya, farklı sektörlerde yer almaya, kendinizi geliştirecek ortamlar kurmaya işaret edilir. Rüyada ifade edilen zabıta olmak rüyası bazen de ilim ihsan sahibi kimselerden el almak olarak tabir edilir.

Rüyada Zabıta Kıyafeti Görmek

Rüyada zabıta kıyafeti görmek, dürüstlüğe ve mertliğe yorumlanır. Rüyada görülen zabıta kıyafeti zengin kimseler için hayır yapmaya delalet eder. Kişinin rüyasında zabıta kıyafeti görmesi, yakın zaman da yolculuğa çıkarak uzun süreli ayrılıklar yaşayacağına delalet eder. Rüyada zabıta kıyafeti görmek, bolluğa, mevki sahibi olmaya, hayırlı kimselerle bir araya gelmeye, inancının verdiği güzelliklerle yaşamaya yorumlanır.

Rüyada Zabıtadan Ceza Yemek

Rüyada zabıtadan ceza yemek, kişinin azmi ve kararlılığı sayesinde girdiği her işte başarı sağlayarak alnı ak şekilde çıktığına yorumlanır. Rüyasında zabıtadan ceza yediğini gören kimse rüyasının tersine yakın zaman da isteklerini kavuşur. Rüyada zabıtadan ceza yemek, aynı zaman da zorlu işlere girmeye, sevdiklerinizden maddi ve manevi destek görmeye, sıkıntılardan arınmaya tabir olunur.

Rüyada Zabıta Görmek Alimlerin Açıklamaları?


İmamı Nablusi Yorumu: rüyada zabıta görmek, rızk kapılarınızın açılarak, kazanç elde etmeye, maddi ve manevi sıkıntılardan arınmaya yorumlanır.

Rüya alimimiz Kirmani'ye göre rüyada zabıta görmek: kişinin iş hayatında çalıştığı kurumda telfi alarak çalışmalarının hakkını fazlasıyla göreceğine yorumlanır. Bu rüya aynı zaman da yardım sever, iyi kalpli kimselerle hoş vakit geçirmeye tabir olunur.

Caferi Sadık Tabir: rüyada zabıta görmek, topluluk içine karışarak insanların sıkıntılarına ortak olmaya yorumlanır. Kişinin rüyasında zabıta görmesi yakın zaman da müjdeli haber alarak hayatının değişeceğine işaret eder.

İbni Şirin Tabiri: rüyada zabıta görmek, hoca veya hakime delalet eder. Kişinin görmüş olduğu bu rüya selamete ermeye, huzuru bulmaya, Allah’a olan kulluk vazifelerini yerine getirerek esenliğe kavuşmaya yorumlanır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski