Terazi burcu kadını ve erkeği genel özellikleri

Terazi burcunun genel özellikleri nelerdir? Terazi kadınının özellikleri, terazi kadını nasıl olur? Terazi erkeğinin özellikleri, terazi erkeği nasıl olur?
Terazi Burcu


Terazi burcunun genel özellikleri nelerdir? Terazi kadınının özellikleri, terazi kadını nasıl olur? Terazi erkeğinin özellikleri, terazi erkeği nasıl olur?


Terazi burçları, kararsızlıkları ile ünlü bir burç olan terazi burcu, büyüleyici, ses tonunu yükseltmeden sizi ikna edebilen, kızgınlığınızı giderebilen, sizi etkisi altına alabilen farklı bir burçtur. Rahatlığı ile en gerilimli ortamları bile sakinleştirmeyi başarabilir. Sizin kılıcınızı, kınından çıkarttığınız tartılmalara o gülücüklerini saçacak, zarafetini konuşturarak öpücükler gönderecektir.

Uyumlu, son derece sıcak kanlı ve sevecendirler fakat bu görünümlerinin altında müthiş bir gizli güçleri vardır. Girdiği her ortamı hemen inceleyip, olayın gizemini detaylarda bulmaya çalışır. Deli gibi çalışıp konuyu çözmek yerine, mantığını doğru bir şekilde kullanabileceği ve keskin bir görüş sergileyebileceği ortamları tercih ederler.

Terazi burçlarını eleştirmek asla mümkün değildir. Hoşlanmadığı görüşlerinizi, tüm samimiyeti ile dinleyecek ve sonunda nazik bir şekilde teşekkür ederek yanınızdan hızla uzaklaşacaktır. Bundan sonra da asla size fikrinizi sormayacak ve size tepkisiniz- bu şekilde gösterecektir. O derin gülüşünün altında büyük bir ego saklıdır. Duygusallığını, kişiliğini ve benliğini besleyen; akıl, mantık ve aşk gibi duyguları yaşamaktan asla vazgeçmek istemezler.

Terazinin standartları yüksektir. En parasız olduğu dönemde bile standartlarını yüksek tutmak için elinden geleni yapar. Kolay bir burç değildir.


Terazi kadını genel özellikleri

Terazi burcu kadını, tartışmalarda keskin zekalarını göstermeyi severler. Genellikle terazi burcu bir kadınla tartışmaya girmek istemezsiniz, o genellikle kendi kendisiyle tartışacaktır. Terazi burcu kadını daima haklıdır ve kararları sonunda hep kendisi vermek ister. Aksi onu mutsuz edebilir. Berrak zekası ve derin tebessümü ile sizi daima kendisine inandıracaktır. Hayatı her zaman güzel, zevkli ve eğlenceli yaşamak ister. Şık olmayı çok sever. Bütün güzel şeylere sahip olmak ister. Çok büyük paralara ihtiyaç duyar. Lüks olan parfüm, giysiyi, evi, arabayı tekneyi severler.

Aşk hayatını severler. Romantik ilişkileri severler. Duygusal dünyası karışık olduğundan bazen dengelerini kaybedebilir. Özlem ve isteklerini karşılayamazsa kaprisli tarafı ortaya çıkar. Yüzleri güzeldir. Duru ve sade bir güzellikleri vardır. Beşeri ilişkiler onlar için çok önemlidir.

ilginizi çekebilir; sitemizde biyografisi yer alan Terazi Burcu Ünlüler

Terazi burcu erkeği genel özellikleri

Terazi burcu erkeği, öğüt vermeyi çok sever. İyi bir dert ortağıdır. Sizi sakinlik ve çözümcül bir babacan tavırla dinleyerek sizin için elinden geleni yapmayı hedefler. Bu yolda sizin de onun sözünü dinlemenizi arzular ve bekler. Bulduğu çözümler ile mantığına ve keskin görüşlerine hayran bırakır ve sizi etkisi altına alır.

İkna kabiliyeti yüksek bir burçtur. Eski kötü günlerinizi unutturacaktır. Size o derin gülümsemesini yaptığı anda onu bulduğunuza şükredecek, etkisi altına girecek, sanki tüm dünyadaki en şanslı kadın sizmişsiniz gibi hissedeceksiniz. Terazi burçları uzun soluklu ilişkileri sevmeyebilir. Bu yüzden sessizce ve sizi asla kırmadan gitmeyi tercih edebilir. İlişkisini her zaman en iyi şekilde hatırlamak ister. Bu yüzden kötü günlerin başladığı bir ilişkiden hemen ayrılarak kopmak ister. Ayrıldığı insanlarla arkadaş kalabilen tek burçtur.

Saygılı, sevecen ve her şeye karışmayan bir partner olacaktır. Sırlarınızı merak etmek ve öğrenmek için çaba sarf etmez. Sizden bunun terzi bir yaklaşım görürse kırılacaktır. Yalandan nefret ederler. Anlaşılamadığında, ruhunun derin bir yerlerinde acı hisseder. O zaman sizden veya anlaşılamadığı kişiden kırıp incitmeden uzaklaşır.

Terazi erkeği, zeki, nazik, esprili ve dostlarına karşı bonkör sayılabilir. Kültürel konular ilgilerini çeker. Şık, nezih ve kaliteli olan yerlerde bulunmayı severler. Onları kapalı ortamlarda fazla tutamazsınız. Teraziler aşkta ilk adımı atacak kadar cesur değillerdir. Bu yüzden bazen kadınlardan da bu adımı bekleyebilirler.

Yönetici Gezegeni: Venüs
Element: Hava
Nitelik: Öncü
Uğurlu Sayıları: 6, 9
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Opal, Zümrüt
Renk: Mavi, Lila
Tarot kartı: Aşıklar
Hayvan: Yılan, kertenkele
Bitki: Badem, selvi ve dişbudak ,gül
Kıymetli Taş: Koyu zafir, zebercet
Kıymetli Maden: Bakır

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski