Gazeteci Deniz Zeyrek kimdir? nereli? kaç yaşında?

Gazeteci Deniz Zeyrek kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Deniz Zeyrek

Gazeteci Deniz Zeyrek kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Sözcü Gazetesi Yazarı ve Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek katıldığı haber tartışma programlarındaki yaptığı çarpıcı yorumlar nedeniyle sonra merak ediliyor.

Deniz Zeyrek 1972 yılında Kars'ın Susuz ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Gürcistan kökenli Terekeme bir ailenin bireyidir. Asıl mesleği gazeteciliktir. Gazetecilik hayatına Evrensel gazetesinde başladı. Daha sonra Radikal gazetesine geçti. Radikal'in Ankara temsilciliğini yaptı. Diplomasi muhabirliği üzerine uzmanlaştı.

Yaptığı iki haberden dolayı 2003 yılında Sedat Simavi Ödülleri'nin övgü ödülüne layık görülmüştür.


Radikal kapatıldıktan sonra 2013'te Hürriyet gazetesine geçerek Ankara temsilciliği yapan Zeyrek, Doğan Medya Grubu'nun Demirören Holding'e satılmasının ardından CNN Türk'te yayınlanan Parametre programındaki görevine, iki hafta sonra da Hürriyet'teki köşesine son verilmiştir.

2018 yılında Sözcü Gazetesi'ne geçmiş olup yazılarına burada devam etmektedir.

Deniz Zeyrek evli mi? eşi kim?

Deniz Zeyrek, Serap Zeyrek ile evli olup bir çocukları bulunmaktadır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski