Rüyada Kurbağa Görmek ne demek? anlamı nedir?

Rüyada kurbağa görmek ne demek anlamı nedir? rüyada kurbağa sesi duymak, kurbağa ile konuşmak, kurbağa avlamak görmek yorumu.
Rüyada Kurbağa

Rüyada kurbağa görmek ne demek anlamı nedir? rüyada kurbağa sesi duymak, kurbağa ile konuşmak, kurbağa avlamak görmek yorumu.


Rüyada kurbağa görmek

Kulluk vazifelerini yerine getiren kimseye; kimseye zararı dokunmayan, temiz ve mütevazi bir kadına; kurbağa topluluğu hilekar kavimlere, açıktan zikir yapan yoksullara, züht ve takva ehli insanlara yahut bekçilere, Kurbağalarla beraber olduğunu görmek komşu ve yakınlarıyla güzel sohbet etmeye işarettir. Rüyada Kurbağa eti akraba ve yakınlarından az bir menfaate yahut mülke nail olmaya işarettir. Rüyada Kurbağa avlamak akranlarını alt etmeye yorumlanır.

Rüyada Kurbağaların bir yere yahut yerleşim alanına topluca girmeleri Azaba, çıkmaları dua ve niyaz, namaz ve sadaka ile azabın kaldırılmasına işarettir. Rüyada Kurbağaya rastlamak faziletli, salih bir kimse ile anlaşmaya delalet eder. Çok akıllı ve bilgili bir arkadaşınızın olduğuna ve onun öğütlerine önem vermeniz gerektiğine işaret eder.


Rüyada kurbağa sesi duymak

Rüyada kurbağa görmek veya sesini işitmek, bir grup tarafından Başkan seçileceğine; kurbağayı zıplarken görmek, birileri tarafından izlendiğine yorumlanır. Çok yakın bir iyi arkadaşınız olduğuna da işaret eder. alın. Geveze dost, arkadaştır. Kurbağa sesi de dosttan gelecek haberdir.

Rüyada kurbağa görmek çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız, size her zaman öğüt vermeye hazır. Onun dediklerini ciddiye alın.

Bir kimsenin rüyada kurbağa görmesi, âbid ve Allah-u Teâlâ'nın emirlerini yerine getirmeye çalışan adama delâlet eder.

Rüyada kurbağayla konuşmak

Rüyada kurbağa eti görmek, dostlardan menfaate, kurbağa ile konuşmak, hayır ve berekete işarettir.

Rüyada birçok kurbağayı bir yerde görmek, hayır ve berekete delâlet eder. Rüyada bir kurbağa bulduğunu görmek, hayırlı ve faziletli bir zat ile sohbete delâlet eder.

Rüyada kurbağa avlamak

Geçimini sudan kazanan kimsenin rüyada kurbağa görmesi, hayra ve berekete delâlet eder. Rüyada kurbağa yediğini görmek, bir mülke mâlik olmağa delâlet eder. Rüyada kurbağaları avladığını görmek, emsal ve akranlarını kahretmeye alâmettir.

Bazı kere de rüyada kurbağa görmek, hür, temiz, mütedeyyin, gönlü alçak ve hiç kimseye eziyet vermeyen iyi bir hanıma delâlet eder.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski