Rüyada Kuzu Sevmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kuzu sevmek, Rüyada kuzu sevdiğini görmek ne demek?
rüyada kuzu sevmek

Rüyada kuzu sevmek, Rüyada kuzu sevdiğini görmek ne demek?


RÜYADA KUZU SEVMEK

Rüyada kuzu sevdiğini görmek hayır, nimet ve berekete işarettir. Rüyada kuzu sevmek se hayırlı evlada yahut muradına ermeye işarettir. Rüyada sevdiğiniz kuzu güzel bir kuzuysa anne ve babasına itaat eden sevimli bir çocuğun varlığına yorumlanır. Rüyada eğlenmek ve oynamak için kuzu sevmekse sevinç ve huzura işaret eder.


Rüyada yavru kuzu sevmek

Rüyada beyaz yavru kuzu seviyorsanız, hayır, nimet ve bereketle, bir rivayete göre de evlatla yahut muradına ermekle yorumlanır. Rüyada sevilen kuzu, anne ve babasına itaat eden bir çocuğa delalet eder. Eşi hamile olan bir kimse, rüyada kuzu sevdiğini görse, itaatli ve güzel bir erkek çocuğu ile müjdelenir.

Rüyada küçük kuzu sevmek

Günümüz rüya tabircilerine göre rüyada küçük kuzu sevilmesi, ana ve babasının sözünden çıkmayan çocuk olarak yorumlanır. Bazen de kuzu sevilmesi beklenen sevinçli bir haberin geleceğine işaret sayılır. Kimi zaman da, gelecek olan büyük bir yardıma tabir edilir. Kuzuyu sevmek aynı zamanda üzüntünün bitmesine, ayrılığın son bulmasına veya kavuşmaya işarettir. Rüyada kuzu sevmek bekar için ise evlenmeye, evli kimseler için ise bir çocuk sahibi olunacağına işaret sayılır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski