Rüyada Müezzin görmek ne demek? anlamı nedir

Rüyada müezzin görmek ne demek? rüyada müzezzini namaz kılarken görmenin anlamı nedir?
rüyada müezzin

Rüyada müezzin görmek ne demek? rüyada müzezzini namaz kılarken görmenin anlamı nedir?


Rüyada Müzezzin görmek

İyi huyunuzu ve sabrınızı koruduğunuz sürece başarılı olacaksınız, demektir. Hayırlı haber, iç açıcı, sevinç verici müjdedir.

Rüyasında bir cami veya mescidin müezzinini veya camiye hizmet edenlerden herhangi birisini görmek, dini vazife ile yorumlanır. Bir kimsenin kendisini müezzin olmuş görmesi, dinine bağlı olarak herkesi aydınlattığına ve dine davet ettiğine delalet eder. Rüyada müezzin olarak minareye çıkmak hayra, minareden inmek veya düşmek şerre işarettir. Bir kimse kendisini bir mescit veya camiye kayyım olmuş görse, bu rüya dini manada iyiliğe, Islama hizmete, hayır ve menfaate delildir.

Rüyada mescid ve müezzin görmek

Rüyada mescidin diğer elemanlarını görmek, veya kendisinin bunlardan biri olduğunu sanmak, hayır ve hasenata, dünya menfaatlerine ve hizmete delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada müezzin görmek, hayra davet ediciye veya simsara yahut nikah memuruna veya elçiye işarettir. Rüyada ezan okuduğunu görse ve bu rüya hac aylarında görülse, hacca gitmeye işarettir. Bazen de ezan hırsızlığa işarettir. Bir kadının rüyada minarede ezan okuduğu görülse, orayı cahil kimselerin istila etmelerine işarettir, özellikle ezan vakitsiz okunursa.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski