Rüyada Çorba içmek, Rüyada çorba yapmak ve çorbanın taşması

Rüyada çorba içmek, Rüyada çorba yapmak, çorbanın taşması, rüyada mercimek çorbası, işkembe çorbası yemek.
Rüyada çorba


Rüyada çorba içmek, Rüyada çorba yapmak ve çorbanın taşması, rüyada mercimek çorbası, işkembe çorbası yemek.


RÜYADA ÇORBA İÇMEK

Rüyada bir kap içinde çorba olduğunu görmek, hayır ve berekete delâlet eder. Çorbayı içmek, rızık ve menfaate işarettir. Rüyada çorbayı içerken üzerine döktüğünü görmek, işlerin dağılacağına ve üzüntülerin geleceğine delâlet eder.

Rüyada çorba içtiğini görmek, rızkın artmasına, zahmetsiz elde edilecek mala ve paraya, faydalı ilme, eve gelecek misafire ve müjdeli haberlere işaret eder. Rahat ve uyumlu bir hayatınız olacak demektir. Çorba içmek maaşınızın zamlanacağına, kendi işinizi yapıyorsanız onun büyüyeceğine işarettir.

Kişinin sevdiği ve beğenerek yediği çorba bahtın açılmasına, rızık yollarının kolaylaşmasına, Yazın sıcak, kışın soğuk çorba içmek üzüntüye, Sığır etli çorba hayır ve iyilik ehli birine, Koyun etli çorba şeref ve izzetli hayata, Kuş etiyle pişirilen çorba memuriyete yahut devletten gelecek ihsana, arzu ve isteğin yerine gelmesine delalet eder.

Rüyada çorba içmek maaşınızın artacağına, kendi işiniz varsa onun gelişeceğine işarettir. Rahat ve uyumlu bir hayatınız olacak demektir. Çorba içmek maaşınızın zamlanacağına, kendi işinizi yapıyorsanız onun büyüyeceğine işarettir. Rahat ve mutlu bir hayatınız olacak. Eğer temiz, güzel ise kısmettir. Rengi kirli veya sarı ise hastalığa yorulur.

Rüyada çorba görmek, bugünlerde işlerinizin çok karışık ve içinden çıkılmaz bir halde olduğuna delalet eder. Çorba içtiğinizi görmek karışık bir iş içinde olduğunuza, çorbayı içerken üzerinize döktüğünüzü görmek, çok kötü bir durumla karşılaşacağınıza, çorba pişirdiğinizi görmek, işleriniz hakkında bazı kötü şeyler düşündüğünüze yorulur.


Rüyada çorbanın taşması

Hayatında olumlu gelişmelerin gerçekleşeceğine ve çok sevineceğine, rahata ermeye mutlu bir yaşam sürmeye işaret eder. Rüyayı gören özel çalışan ise kendine güvenmeye ve hayatın yolunda gitmesine, gördüğü kimseyle yapmayı planladığı işin erteleneceğine işaret etmektedir. Diyanete göre ise kendisini temize çıkarmak için uğraşacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve anne babasının gurur kaynağı olacağına rivayet eder.

Başka bir rüya tabircisine göre, uzun süren çabaların sonunda düşlediği ganimete, finansal yükü olan arkadaştan yakasını kurtarmaya, sıkıntı çekerek gözlediği haysiyete, meşakkatle hak ettiği başarıya, meşakkatle birlikte istediği daha çok kazanca işaret ettiği söylenir

Rüyada çorbanın taşması nasıl tabir edilir?

Rüyada çorbanın taşması iyi huylu yumuşak başlı bir bayanla evlenmeye, hayatına yeni bir yön vermeye, kin besleyen fakat bu durumu size yansıtmamaya çalışan kimsenin maskesini düşürmeye delalet eder.

Rüyada çorbanın taşması nasıl tabir edilir?

Çorbanın taşması evli kimse için eşiyle arasındaki problemlerin artacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, özel hayattan yana çok şanslı ve kısmetli olduğuna, Allah katında makbul işler yapıldığına, maddi anlamda çok zorlanacağına ve borçlarının artacağına, kişinin moralinin ve keyfinin bozulacağına alamet olur.

Seyyid Süleyman'a göre Rüyada çorbanın taşması: dualarından hayır görmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve işinde yükseleceğine, eşine pek güvenmediğine, her gün daha da sıkıntılarının artacağına ve bu durumdan dolayı çok üzüleceğine fakat sabrederek üstesinden geleceğine, beklemede olan işlerin sonuç vereceğine işaret eder.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski