Rüyada Ezan sesi duymak ne anlama gelir?

Rüyada ezan sesi duyman ne demek? rüyada ezan okunduğunu duyman anlamı nedir?
Rüyada Ezan


Rüyada ezan sesi duyman ne demek? rüyada ezan okunduğunu duyman anlamı nedir?


Rüyada ezan sesi duymak, beklenen müjdeli haberi ifade eder. Ezan dinlemek şeytanın hilesinden kurtuluş demektir. Bunların haricinde ezan duruma ve mahaline göre çeşitli anlamlara gelir.

RÜYADA EZAN DUYMAK

Rüyada duyulan ezan bekâr için güzel eşe işaret eder. Bazen de ezan sesi duymak, hac aylarında hacca gitmeye, yolculuğa çıkıp selametle dönmeye yorumlanır. Ayrıca, muradının olacağına yorumlandığı gibi, bazen da hırsızlığa, yalan haberleri ya da iftirayı simgeler.


Yatağında yattığı halde ezan duymak, o kişinin eşini, çocuklarını hor gördüğüne, onlara kötü davrandığına işaret eder.

Rüyada ezan sesi duymak, ehil olan kimse için bir makama çıkmaya, diğerleri için hayra erişmeye işarettir.

Rüyada ezan sesi, duyan kişinin yüksek mevkilere geleceğini gösterir. Rüyada ezan okunması, rüya sahibinin hayırlı bir yolculuğa çıkacağına işaret sayılır. Eğer mahkeme kapısında ezan okuduğunu görürse, o kişinin haklı bir davada tanıklık yapacağını gösterir.

Bir kimsenin rüyasında ezan okuması, hac aylarında hacca gideceğine delalet eder. Rüyada ezan okunduğunu duymak derece yüksekliğine, büyük bir rütbeye yükselmeye ve işitilecek her hangi bir söze, bekâr için evlenmeye delâlet eder.

Rüyada ezan sesi çok kere doğru habere delâlet eder. Rüyada ezan okunduğunu görmek; duâya, takvâya, tâat ve hayırlı işler ile, emniyete, şeytanın hilesinden kurtuluşa delâlet eder.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski