Telegram nedir? en iyi tavsiye telegram kanalları hangileri?

telegram nedir? ne için nasıl kullanılır? telegram kanalları, tavsiye telegram grupları, telegram uygulaması yükleme.
telegram


telegram nedir? ne için nasıl kullanılır? işe yarar telegram kanalları, tavsiye telegram grupları, telegram uygulaması yükleme.


Telegram 14 Ağustos 2013 yılında piyasaya sürüldü. Android için Telegram‘ın alfa sürümü ise resmi olarak 20 Ekim 2013’te piyasaya sürüldü. Telegram'ı akıllı telefonlarda, tabletlerde ve bilgisayarlarda kullanabilirsiniz.

iOS (6 ve üstü), Android (4.1 ve üstü) ve Windows Phone için uygulamalar mevcut. Telegram'ın web sürümünü de kullanabilir veya Windows, OSX ve Linux için masaüstü uygulamaları yüklenebilir.


TELEGRAM NEDİR? TELEGRAM KİMİN?

Telegram; Whatsapp'la rekabet yapmak için kurulan bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Telegram, her geçen gün kullanıcı sayısını artırımayı başarmış ve şimdiden milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşamıştır. Telegram Ruslara ait bir uygulamadır. Rus programcı Pavel Durov tarafından oluşturulmuştur. Oldukça güvenli anlık sesli ve görüntülü mesajlaşma servisidir.

TELEGRAM ÜCRETLİ Mİ?

Tamamıyla ücretsiz ve reklamsız olarak hem mobil hem de masaüstü sistemleri ile kullanıcılarına hizmet veriyor. Telegramı, iOS cihazlara APP Store; Android cihazlara Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir.

TAVSİYE TELEGRAM KANALLARI

 Recep Tayyip Edoğan Kanalı https://t.me/RTErdogan
 TRT Haber Kanalı https://t.me/trthaberdijital
 Selçuk Bayraktar https://t.me/selcukbayraktar 
 Gündeme Dair Herşey https://t.me/gundemedairhersey

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski