Eren Eğilmez kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Habertürk TV Gerçek Fikri Ne? sunucusu Eren Eğilmez kimdir? annesi babası ailesi kim? kimin oğlu? aslen nerelidir? kaç yaşında? Biyografisi, hayatı hakkında bilgiler.
eren eğilmez


Habertürk TV Gerçek Fikri Ne? sunucusu Eren Eğilmez kimdir? annesi babası ailesi kim? kimin oğlu? aslen nerelidir? kaç yaşında? Biyografisi, hayatı hakkında bilgiler.


EREN EĞİLMEZ KİMDİR?

Eren Eğilmez 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Çocukluk yılları İstanbul’da geçti. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteye başladı. Annesi; Petrol İş Araştırma Bölümü yöneticisi, TMMOB eski Yönetim Kurulu üyesi, KİGEM kurucusu, eski SOL Meclis üyesi Ayfer Eğilmez'dir. Eren Eğilmez 2018 yılında annesi Ayfer Eğilmez’i kaybetmiştir. Babasının adı Teoman Eğilmez'dir. Konya’da yanlız yaşayan 85 yaşındaki babası Teoman Eğilmez 2020 yılında hayatını kaybetti.


Eren Eğilmez'in Ekonomist Mahfi Eğilmez ile akrabalığı bulunmamaktadır.

Eren Eğilmez, Gazetecilik ve televizyonculuk kariyerine SKYTURK 360 TV’ de başladı. Burada Fadime Özkan ile beraber "Kayda Geçsin" programını sundu. Uzun bir süre yaptığı yorumlarla çok ciddi bir hedef kitlesine sahip oldu. 2016 yılında Habertürk TV’de Haber Programları Koordinatörü olarak atandı. 2018 ve 2019 yılları arasında Habertürk TV ekranlarında Kübra Par ile beraber "Gerçek Fikri Ne?" programını sundu. Siyaset yorumları ve gazeteci kimliğinin yanı sıra koyu bir Fenerbahçe'lidir. Günümüzde Habertürk TV’de mesleğini sürdüren Eren Eğilmez yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

- Sitemizde bulunan diğer HaberTürk ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski