Gazeteci Kübra Par kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim?

Kübra Par kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? Kübra Par Ahmet Hakan'ın neyi oluyor? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
kübra par


Gazeteci Kübra Par kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? Kübra Par Ahmet Hakan'ın neyi oluyor? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


KÜBRA PAR NERELİ?

TV100 sunucusu Kübra Par'ın tam adı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun'dur. 20 Nisan 1984 tarihinde Erzincan'da dünyaya gelmiştir. 2007 yılında Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. 2009 yılında da Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlamıştır.

2003 senesinde Cahit Zarifoğlu şiir ödüllerinde "Nisanın Gölgesi" isimli şiiriyle jüri özel ödülüne layık görülmüştür.


Habertürk'ün Web Haber Müdürlüğü'nün yanı sıra, Habertürk ekranlarında 'Açık ve Net' adlı televizyon programını hazırlayıp sunmuştur.

tv100 kübra par

Ünlü isimleri konuk ettiği programda zorlayıcı sorularıyla tanınan Kübra Par, aynı zamanda her Pazar Gazete Habertürk'te "Haftanın Röportajı" bölümünü hazırlamıştır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Habertürk'ten ayrılan Gazeteci Kübra Par günümüzde halen TV100 televizyonunda, "Kübra Par'la Her Açıdan" programını hazırlayıp sunmaktadır.


Kübra Par kiminle evli?

Kübra Parmaksızoğlu Coşkun ünlü gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'un kardeşi Yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun ile evlidir.

- Sitemizde bulunan diğer TV100 ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski