Gazeteci Semiha Şahin kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Semiha Şahin kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? ailesi nereli? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.
Semiha Şahin

Gazeteci Semiha Şahin kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? ailesi nereli? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.

 

CNN TÜRK'ün başarılı haber sunucusu Semiha Şahin sitemizde en çok araştırılan, biyografisi ve özel hayatı en çok merak edilen kişiler arasında yer almaktadır.


SEMİHA ŞAHİN NERELİ?

Semiha Şahin 5 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen memleketi Sivas'ın İmranlı ilçesidir. 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi, Medya ve iletişim bölümünü bitirmiştir. Üniversite yıllarında çeşitli basın yayın kuruluşlarında çalışmaya başlamıştır. Mezun olduktan sonra bir yıl İngiltere'de Reklamcılık ve Halkla ilişkiler eğitimi almıştır. O sırada Bournemouth 2CR FM ve BBC Türkçe servisinde staj yapmıştır.


Profesyonelliğe ilk adımı SKY Türk'te atmıştır. Üç yıl Muhabirlik ve Spikerlik yaptıktan sonra Eylül 2010’da CNN TÜRK ailesine katılmıştır. "İstanbul’daki Anadolu", "Cepteki Bomba: Kredi Kartları", "Beş Yıllık Mucize: Akhisar" başlıklı haber dizilerini hazırlamıştır. 2016’da ABD Dışişleri Bakanlığı'nın daveti ile yaklaşık bir ay süreyle çeşitli eyaletlerde "Araştırmacı Gazetecilik" seminer ve toplantılarına katılmıştır.

Yaklaşık 3,5 yıl hafta içi her gün "Güne Merhaba" haber programını sunmuştur. Şimdilerde Hafta Sonu Ana Haber bülteni ile gündemi aktarırken, ayrıca Türkiye'nin ve dünyanın siyaset gündeminin ele alındığı "Cnn Türk Masası" programını sunuyor.

Semiha Şahin Özel Hayatı

Semiha Şahin'in henüz bekar olduğu bilinmektedir. Semiha Şahin 1,65 m. boyunda 55 kilo ve Aslan burcudur.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Semiha Şahin'in İnstagram Hesabı


Sitemizde yer alan diğer Cnn Türk ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski