CZN Burak kimdir? Burak Özdemir aslen nereli? kaç yaşında?

CZN Burak Kimdir? Burak Özdemir aslen nereli? CZN burak asıl adı ne? kaç yaşında? ne iş yapıyor? nerenin sahibi? Kebapçısı, işletmesi nerede?
CZN Burak Özdemir

CZN Burak Kimdir? Burak Özdemir aslen nereli? CZN burak asıl adı ne? kaç yaşında? ne iş yapıyor? nerenin sahibi? Kebapçısı, işletmesi nerede?


Sosyal medyada paylaştığı yemek videolarıyla ve yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla insanların gönlünde taht kuran Czn Burak, olarak bilinen Burak Özdemir'in hayatı internet kullanıcıları tarafından merak ediliyor.

CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, 65 milyondan fazla takipçisiyle, TikTok'ta Dünyada en çok takip edilen 8. kişidir.

CZN BURAK NERELİ?

CZN Burak lakabıyla tanınan Burak Özdemir 12 Mart 1996 yılında Hatay'da dünyaya gelmiştir. Memleketi aslen Hatay'ın Yayladağı ilçesinin Yoncakaya köyüdür. 13 yaşından bu yana babası İsmail Özdemir'in yanında çalışmaya, esnaflık yapmaya başlayan Burak Özdemir, 16 yaşında babasıyla birlikte İstanbul Aksaray'da "Hatay Medeniyetler Sofrası" ismiyle bir dükkan açmıştır.


HATAY MEDENİYETLER SOFRASI NEREDE?

Kısa sürede işini ve iş yerlerini büyüten Czn Burak, şu anda 4 şube ile İstanbul'da hizmet veriyor. Hatay Medeniyet Sofrası, başta Aksaray olmak üzere şubeleri Taksim ve Etiler gibi "lüks" yerlerde de faaliyete geçmiş durumda. Müşterileri sadece Türk değildir. Yabancı turistlerinde uğrak noktası olan Hatay Medeniyetler Sofrası leziz yemekleri ile misafirlerini ağırlamaya devam etmektedir.

CZN Burak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

CZN BURAK ÜNLÜ MİSAFİRLERİ AĞIRLIYOR

CZN Burak'ın "Hatay Medeniyetler Sofrası" mekanına başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere siyaset, sanat, spor ve ünlü camiasından bir çok isim de gidiyor. Merve Boluğur, Kıvanç Tatlıtuğ ve Ajda Pekkan gibi pek çok isim Hatay Medeniyetler Sofrasında Czn Burak'ın misafiri oldu.

CZN Burak, her videosunda "güler yüzüyle" yemeklerini hazırlayıp ortaya mükemmel lezzetler sunuyor. Czn Burak reklamını sosyal medya aracılığıyla paylaştığı "yemek" videolarıyla yapıyor.

CZN Burak evli mi? kiminle evli? eşi kim?

CZN Burak lakaplı Burak Özdemir'in henüz bekar olduğu biliniyor.



CZN Burak TikTok hesabı

CZN Burak Özdemir sosyal medya video uygulaması olan TikTok'ta en fazla takipçisi olan Türk fenomen olarak biliniyor. Öyle ki ünlü ismin Tiktok'ta @cznburak hesabında 65 Milyondan fazla takipçisi vardır.
CZN Burak TikTok Hesabı
CZN Burak TikTok Hesabı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski