Gazeteci Deniz Bayramoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Gazeteci Deniz Bayramoğlu kimdir? kaç yaşında? aslen nerelidir? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
deniz bayramoğlu


Gazeteci Deniz Bayramoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Ülkemizde gerçekleşen Kahramanmaraş depremleri için hazırlanan "Türkiye Tek Yürek" yardım gecesi yayını, 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00'de başlayacak. Yardım programına Türkiye'deki tüm kanallar ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan televizyonlarında canlı yayınlanacak. Programın sunucuları; Nihat HatipoğluPelin ÇiftÇağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı ÇelikAcun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz olacak.


DENİZ BAYRAMOĞLU NERELİ?

Deniz Bayramoğlu 1975 yılında Malatya'da dünyaya gelmiştir. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği bölümüne başladı ancak gazeteci olmak için 3 yılın sonunda eğitimini yarıda bıraktı. 2005 yılında ise aynı bölümdeki eğitimine devam etti.

1997'de İngiliz ekonomi gazetesi Financial Times ile ortak çıkan Liberal Bakış'ta borsa haberleri yaptı. 6 ay sonra dönemin önemli gazetelerinden biri olan Yeni Yüzyıl'da borsa muhabirliği görevini üstlendi. Sabah grubunun bu gazeteyi satmasından sonra aynı işi Sabah gazetesinde sürdürdü. 1990'lı yılların sonları ile 2000 yılı başlarında Yeni Binyıl Gazetesi'nde ekonomi editörü ve finansal haber editörü olarak çalıştı. Ayrıca Liberal Bakış ve Gündem gazetelerinde de editörlük yaptı.


CNN Türk'e katıldığı ilk dönemde borsa yorumcusu olarak ekrandaydı. Daha sonra İş Yemeği isimli programı hazırlayıp sundu. 2008-2009 yıllarında Pelin Çift ve Alp Özgen'le beraber "12-14 Güncel" adlı programı sundu. Ayrıca bu kanalda Parametre ve Güne Merhaba programlarının da sunuculuğunu yaptı.

2013 yılında haber spikeri Ece Üner'le dünyaevine girdi. 2018 yılında Prof. Dr. Uğur Batı ile beraber "Üzgün İnsandan Özgür İnsana" isimli kitabı çıkardı. Bir dönem CNN Türk ekranlarında Gündem Özel programıyla izleyici karşısına çıkıtı.

9 Mayıs 2020 tarihinden itibaren Kanal D Ana Haber’in başına geçen Deniz Bayramoğlu, Türk ve dünya ekonomisi konusunda uzman bilgiye sahiptir. Türk ekonomisinin önde gelen sektörlerini yakından takip etmeye devam etmekte aynı zamanda da siyaset ve sanat dünyasındaki gelişmeleri de yakından takip etmektedir.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Deniz Bayramoğlu kiminle evli?

Deniz Bayramoğlu, SHOW TV'nin başarılı ana haber sunucusu Ece Üner ile 6 Şubat 2013 tarihinde Roma'da evlendi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski