Ertem Şener kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Futbol Yorumcusu Ertem Şener kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Ertem Şener

Futbol Yorumcusu Ertem Şener kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


ERTEM ŞENER NERELİ?

Ertem Şener, 18 Temmuz 1975 tarihinde Malatya'da dünyaya gelmiştir. İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra lisans eğitimini Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü bitirdi.

Şener, televizyon kariyerine Şah Tv'de maç sunarak başladı. Buradan TGRT'ye geçti ve İtalya Ligi maçlarını sunmaya başladı. Bu sunumlarıyla büyük kitlelerin sevgisini kazanmaya başladı.

Bir süreliğine Kanal 6'da sunuculuk yaptıktan sonra 1997 senesinde Star Tv'ye geçti. Bu kanalda yayınlanan Şampiyonlar Ligi maçlarının spikerliğini yaptı. 2001 senesinde özel bir ajans adına çalışmak maksadıyla İtalya'nın Milano kentine giden Şener, 2002 senesinde Star Tv'ye geri döndü.

2012 senesinde Kanal D'de yayınlanan "Kazanmak İçin Bir Dakika" programını sundu.


Kasım 2012'den itibaren Beyaz TV'de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programların sunuculuğunu üstlenen Ertem Şener, aynı zamanda Beyaz TV Spor müdürlüğü görevini de yürüttü.

2015 yılından itibaren çeşitli reklam filmlerinde oyunculuk yaptı. 18 Kasım 2016 tarihinde vizyona giren "Adam Mısın!" adlı sinema filminde Beyaz Futbol yorumcularıyla birlikte rol aldı. 20 Kasım 2016 tarihinden itibaren Vatan Gazetesinde köşe yazısı kaleme almaya başladı. 22 Aralık'ta Vodafone Park'ta oynanan Şehitlere Saygı Maçının stat içi anonslarını ve sunumunu yaptı.

2 Ekim 2020 günü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Beyaz TV'den istifa ettiğini açıkladı. En son ise Tv100'de "Var Odası" adlı spor programını sundu.

Yeniden Beyaz TV'de!

Ertem Şener yaptığı duyuruda; "Bugünden itibaren yuvama, Beyaz TV'ye dönmüş bulunmaktayım. Artık BEYAZ FUTBOL ve DERİN FUTBOL'da Cumartesi, Pazar, Pazartesi günleri, kendi saatimizde 23.30'da beraber olacağız." ifadelerini kullandı.

Şener'in kanala dönüşünü, yorumcular Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın yer aldığı bir video ile duyurdu.

- Sitemizde yer alan diğer BEYAZ TV ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski