Gazeteci Esra Elönü kimdir? nereli? kaç yaşında? eşi kim?

Esra Elönü kimdir? kim? eşi kim? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Esra Elönü

Gazeteci Esra Elönü kimdir? kim? eşi kim? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


Esra Elönü kimdir kaç yaşında? Esra Elönü eşinden ayrıldı mi? Esra Elönü nerede yazıyor? Arafta Sorular programının sunucusu kim? Esra Elönü boşandı, Esra Elönü Instagram, Esra Elönü eski hali, Esra Elönü Yazıları, Esra Elönü son yazısı, Arafta Sorular Esra Elönü kim, Esra Elönü geçmişi, Esra Elönü ikizi


ESRA ELÖNÜ NERELİ?

Esra Elönü 1982 yılında İstanbul Beşiktaş'ta dünyaya gelmiştir. Annesi ev hanımı babası ise İmam Şaban Elönü'dür. Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi mezuniyetinin ardından yüksek puanla Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni kazanmış ancak gitmemiştir. 6 kız kardeşin 4.sü olan Elönü’nün bir kardeşi kendisinden 5 dakika önce doğmuştur.

Esra Elönü, halen 24 Tv’de Arafta Sorular isimli programı sunmaktadır. 2005 yılında Beyaz dua evi çocukları, 2007 yılında Çekirdek Lokantası, 2009 yılında ise Hayy Aksi isimli kitaplara imzasını atmıştır.

ilgili yazı: Araf ne demek? Araf kelimesinin anlamı nedir?


- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Esra Elönü kiminle evli?

2012 yılında Karabük Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Süleyman Civliz ile evlendi, bu evliliğinden bir oğlu vardır.

Esra Elönü kendisini kısaca şöyle anlatıyor.
Muhafazakar bir ailem var. Babam imam, altı kız kardeşiz, annem de her anne gibi kutsal. Bu aşamaya savaşarak geldim tabii. Kürek değil kılıç çekerek yani. Çok ya da az genç olmak evet ikisi de zaman kazandırıyor iyi bir şey. Çok farklı geliyorum insanlara. Ama aslında çok farklı olan bir şey yok. Herkesin kabul ettiği bir kıyısı var. Herkes kendi kıyısının bekçisi. Ben böyle bir kıyıda doğmuşum, kabul ediyorum. Fakat bu kıyıda ne yaparsanız olay oluyorsunuz.

Özellikle son üç seneden beri bu kadar yoğun bir farklılık ve bu manada yoğun bir tepkiyle karşılaştım. Aslında hiçbir şey yapmıyorsunuz. Sana senin zihnine, bana benim kendi literatürüme uygun gelen, bana aslında normal gelen şeyleri yaptığımda anormal sıfatına konuluyorsunuz. Uç insan diyorlar. Bakıyorum ama bu sonradan olmuş bir şey değil. İnsan sonradan oluşabilecek bir yapaylığı üzerine almak istemez. Bu çok yıpratıcı ve sevimsiz bir şey olur.

- Sitemizde yer alan diğer 24TV ekran yüzleri için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski