Gazeteci Nagehan Alçı kimdir? kaç yaşında? nereli? eşi kim?

Nagehan Alçı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi, hayatı hakkında bilgiler.
Nagehan Alçı

Gazeteci Nagehan Alçı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? kocası kim? eşi kim? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


NAGEHAN ALÇI NERELİ?

Nagehan Alçı 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası Rüştü Alçı'dır. İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim görmüştür. Gazetecilik hayatına Hürriyet gazetesinin dış haberler servisinde staj yaparak başlamıştır.

Daha sonra 32. Gün'de ve Avusturya'daki bir televizyon kanalında stajlarını sürdürdü. Alçı, Show TV dış haberler bölümünde çalıştı. Irak Savaşı sırasında simultane çeviriler yaptı, sonra 2007 yılında Akşam gazetesine geçerek burada köşe yazarlığı yapmıştır. SkyTürk TV'de Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut ile "Sosyal Bilgiler" adlı bazı belgeseller hazırladı. Aynı zamanda Kanaltürk'te kısa bir süre Pelin Batu ile birlikte "Sınırsız" adlı programda yorumculuk yaptı.


Daha sonra Kanal 24'te "Nerede Kalmıştık" programında sunucu ve yorumcu olarak görev yaptı 2011 yılından itibaren Beyaz TV'de "Medcezir" programında ve CNN TÜRK'te "Dört Bir Taraf" programında yorumculuk yapmaya başladı.

2013'ün Ekim ayında Kanal D'de "Bırakın Konuşalım" adlı bir programın sunuculuğunu yapmaya başladı. Hafta içi her gün ekrana gelen bu program, son olarak 1 Kasım 2013 günü yayınlandıktan sonra FOX'a transfer oldu. Ancak bu kanaldaki bir haftalık yayın hayatının ardından program sona erdi.

Gazeteci Nagehan Alçı, günümüzde halen Habertürk yazarıdır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Nagehan Alçı kiminle evli?

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile evliyken 2023 yılında boşanmışlardır. Çiftin 7 Temmuz 2013'de dünyaya gelen, Betül Yasemin ve Ayşe Ela adında ikiz kızları vardır.

- Sitemizde yer alan HaberTürk ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski