Gazeteci Veyis Ateş kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Gazeteci Veyis Ateş kimdir? aslen nerelidir? Kaç yaşında? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
veyis ateş


Gazeteci Veyis Ateş kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


VEYİS ATEŞ KİMDİR?

Veyis Ateş 1973 yılında Mersin’in Tarsus ilçesinde dünyaya gelmiştir. Tam adı Abdurrahman Veyis Ateş’tir. Lise mezuniyetinin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din felsefesi Bölümü'nde okumaya başlayan Veyis Ateş, eğitimi sırasında radyoculukla tanışarak medya sektörüne girmiş oldu.

Yaklaşık bir sene Cem Radyo'da çalışan Ateş, üniversiteden mezun olduktan sonra medya hayatına bir süre ara verdi. Bu sırada Tuna Huş, Gülgün Feyman ve Bengül Erdamar'dan diksiyon dersleri aldı.

2005 yılında kurulan bir haber kanalı olan ve 2006 yılında ATR adıyla test yayınına başlamış olan TV NET’te 2006 yılında çalışmaya başladı. Burada Ana Haber bülteni sunuculuğunun yanı sıra Kürşat Bumin ve İbrahim Karagül'le Habere Bakış, Bakış Açısı, Akşama Doğru ve Kadir Mısıroğlu ile Tarih Sohbetleri, Ankara-İstanbul ve Habere Bakış programlarını sundu.


“Bakış Açısı” programında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden önce davetli olduğu son televizyon yayınını Veyis Ateş yaptı. Ateş aynı zamanda Spikerler Derneği başkanlığını da yaptı.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Veyis Ateş, TV Net'in ana haber spikerliğini yaparken aynı zamanda 2001 yılından bu yana özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenliği de yaptı. 2013 yılında Habertürk TV'ye geçiş yapmıştır.

25 Ekim 2014 tarihinde Habertürk TV Ankara temsilciliği görevine getirilmiştir. Ardından 15 Ocak 2016 tarihinde getirildiği Habertürk TV Genel Müdürlüğü görevinden 2018 yılında alınmıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski