Ece Üner kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim?

Ece Üner kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? kimin eşi? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
ece üner

Ece Üner kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? kimin eşi? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


TV100 Ana Haber Sunucusu Ece Üner'in hayatı hakkında merak edilenler..

ECE ÜNER KAÇ YAŞINDA?

Ece Üner 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Tam adı Özge Ece Üner'dir.  Baba tarafından aslen Şanlıurfa'lıdır. Bir dönem CNN Türk'te genel müdürlük yapan Dinç Üner'in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı.

Kariyerine Avrupa Birliği Muhabiri olarak başladı. Bir süre NTV'de çalıştıktan sonra 2006'da, CNN Türk'ün spor servisinde çalıştı ve hafta sonu spor haberlerini sundu. Mart 2007'de CNN Türk'te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haber programını sunmaya başladı.


Ağustos 2009'da Habertürk'e geçti. 2010'da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011'de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı. 2012'den beri Enine Boyuna programını sundu. 6 Ocak 2014'ten itibaren 7 yıl boyunca Show TV Ana Haber'i sundu. Haziran 2021 tarihi itibariyle Show Tv'den ayrıldı. Show Ana Haber'i bundan böyle Dilara Gönder sunmaktadır.

Ece Üner'in yeni adresi belli oldu!

Başarılı Sunucu Ece Üner, 9 Ocak'tan itibaren, Hafta İçi her akşam canlı yayınla Tv100 Ana Haber'de izleyicisi ile buluşacak.

Ece Üner ve eşi Deniz Bayramoğlu
Ece Üner ve eşi Deniz Bayramoğlu


Ece Üner kiminle evli?

Ece Üner Kanal D televizyonunda Ana Haber sunumuyla izleyici karşısına çıkan Deniz Bayramoğlu ile evlidir.

- Sitemizde yer alan diğer Tv100 ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski