Sunucu Seda Öğretir kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

NTV sunucusu Seda Öğretir kimdir? kim? aslen nerelidir? kaç yaşında? NTV spikerleri kadın erkek evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Seda Öğretir

NTV sunucusu Seda Öğretir kimdir? kim? aslen nerelidir? kaç yaşında? NTV spikerleri kadın erkek evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


SEDA ÖĞRETİR NERELİ?

Seda Öğretir 1980 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiş olup aslen Eskişehir’lidir. İlkokul ve liseyi Eskişehir’de okudu. Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV bölümünden mezun oldu.

Haberciliğe 2001 yılında, yakın aile dostu olan Beyazıt Öztürk sayesinde başladı. Kanal D televizyonunda Beyazıt Öztürk'ün Beyaz Show adlı programında yapım yardımcısı olarak görev yaptı. Daha sonra Mehmet Ali Birand'ın desteğiyle Euro D kanalına geçti.


Kanal D televizyonunda yaz aylarında Haftasonu Haberleri'ni sundu. 2009 yılında CNN Türk'e transfer oldu. Burada Serdar Cebe ile beraber 2010 yılında Bugün adlı programını sundu.

Seda Öğretir, daha sonra NTV'ye geçti ve öğlen haberlerini sunmaya başladı. Ayşenur Arslan'dan çok şeyler öğrendi. Önce haber bülteninin içine bir "internet köşesi" hazırlamaya başladı. Muhabir olarak gittiği haberleri yazmayı Deniz Arman’dan öğrendi.

SEDA ÖĞRETİR KİMİNLE EVLİ?

Seda Öğretir, 3 Eylül 2006 tarihinde Spiker Cem Öğretir ile evlendi. Ada (d.2012) adında bir kız çocukları vardır. NTV Ana Haber Sunuculuğu yapan Seda Öğretir, 5 Mart 2014 tarihinden itibaren Star TV'de Haftasonu Haberleri'ni de sunmaktadır.

- Sitemizde bulunan diğer NTV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski