Gazeteci İsmail Küçükkaya kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Gazeteci İsmail Küçükkaya kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Gazeteci İsmail Küçükkaya


Gazeteci İsmail Küçükkaya kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Halk Tv haber programının sunucusu, Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın hayatı hakkında merak edilenler.. 


İSMAİL KÜÇÜKKAYA KAÇ YAŞINDA?

İsmail Küçükkaya 1972 yılında Kütahya'nın Simav ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Kütahya'da tamamladı.

İsmail Küçükkaya'nın babası kim?

İsmail Küçükkaya'nın babasının adı Yunus Küçükkaya, Annesinin adı ise Halise Küçükkaya'dır.

Üniversite öğrenimini Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı. Gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik yaparak başladı.

Hürriyet Gazetesi'nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.


2005-2008 yıllarında Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı. 2013 yılı Eylül ayında Fox TV'de "Çalar Saat" adlı programı sunmaya başladı.

Yeni dönemde Halk Tv'de..

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye geçtiği duyuruldu. Küçükkaya, haftanın 5 günü sabah programı yapacağını aktardı. Her hafta Cuma günü de "prime time" olarak adlandırılan en çok izlenen saatlerde akşam programı gerçekleştireceğini dile getiren Küçükkaya, "12 Eylül’de başlıyorum" dedi.


2008 yılında "Cumhuriyetimize Dair" ve 2012 yılında "Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı" adlı iki kitap yazmıştır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

İsmail Küçükkaya şu an evli mi?

İsmail Küçükkaya ilk eşinden 2002 yılında boşanmıştır. İlk eşinden ayrılan Küçükkaya, 10 Temmuz 2016'da Samsun'da görev yapan görsel sanatlar öğretmeni Eda Demirci ile evlendi ve 2 yıl sonra boşandı.

İsmail Küçükkaya'nın çocuğu var mı?

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın yaptığı iki evlilikten de çocuğu olmamıştır.

- Sitemizde bulunan diğer Halk Tv ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski