Gazeteci Can Ataklı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Gazeteci Can Ataklı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Can Ataklı


Gazeteci Can Ataklı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


CAN ATAKLI KİMDİR?

Can Ataklı 1956 Mayıs ayında Diyarbakır'da dünyaya gelmiş olup, baba tarafı Kafkas'tır. Annesi ve babası kimya mühendisidir. Anne ve babasının mesleklerinden dolayı çocukluğu Susurluk, Erzincan, Uşak gibi farklı şehirlerde geçti. İlkokulu Balıkesir Atatürk ilkokulunda tamamladı.

Can Ataklı, henüz ortaokuldayken Milliyet gazetesinin düzenlediği bilgi yarışmasında Türkiye genelinde ilk ona girer ve Balıkesir'i temsil eder.

Liseye İstanbul'da başlayan Can Ataklı, ailesi Ankara'ya taşındığı için lise iki ve üçüncü sınıfı Ankara Gazi Lisesi'nde bitirmiştir. 1974 yılında İstanbul'a gelmiş ve İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler bölümünde okumuştur.

Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başlayan Can Ataklı, 1975 yılında mesleğine Vatan gazetesinde devam etti. 2006 -2013 yılları arasında Vatan Gazetesinde çalıştı. Vatan, Günaydın, Dünya, Tan, Sabah, Kanal 6, Habertürk gibi çeşitli kurumlarda köşe yazarlığı, yayın koordinatörlüğü, yazı işleri müdürlüğü yaptı.

Can Ataklı en son Tele1 televizyonunda Gün Başlıyor adlı programını sunmuştur.

FLASH TV'YE TRANSFER OLDU!

Can Ataklı, hafta içi her gün saat 18.00’de, Flash Tv'de ana haber bültenini sunacak ve saat 20.00’ye kadar ana haber devam edecek.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski