Cem Seymen kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Cem Seymen kimdir? kaç yaşında? aslen nerelidir? evli mi? eşi kim? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
cem seymen


Para Dedektifi Cem Seymen kimdir? kaç yaşında? aslen nerelidir? evli mi? eşi kim? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


Cem Seymen kimdir?

CNN Türk'te yayınlanan Para Dedektifi programıyla gündemde olan Cem Seymen 1960 yılında Nevşehir Ürgüp'te doğmuştur. İlkokul ve Ortaokul eğitimini Ürgüp’te okuyan Gazeteci, Yazar Cem Seymen Bilkent Üniversitesi Turizm İşletme mezunudur. Mezun olduktan sonra kısa bir dönem turizm sektöründe çalışmış daha sonra Amerika New York’a taşınmıştır.

Amerika’da City University of New York’ta Siyasal Ekonomi ve New York Üniversitesinde Televizyon Yayıncılığı eğitimi almıştır. NBC, CBS ve ABC tv’de profesyonel meslek seminerlerinde yer almıştır. 6 sene New York Başkonsolosluğunda çalışan Cem Seymen BRT Televizyonunda ekonomi muhabiri olarak çalışma hayatına atılmıştır.


Edebiyat tutkusu nedeni ile Türkiye'ye döndükten sonra sınava girmiş ve Beykent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü burslu kazanmış ve yüksek lisans yapmıştır.

CNN Türk ekranlarında Sanayi Rotası isimli program ile canlı yayın yapan Cem Seymen günümüzde dizi senaryoları, film ve kitap çalışmalarını sürdürmektedir.

Günümüzde CNN Türk ekranlarında Para Dedektifi isimli programı hazırlamakta ve sunmaktadır.

2016 yılında sunduğu Para Dedektifi programı girişinde "Doğduğum topraklardayım, tutku ile sevdiğim Ürgüp'teyim, toprağa duyduğum duygunun başlangıcını paylaşayım sizlerle" diye başlayan cümlelerle doğduğu ve aslen memleketi olan Nevşehir Ürgüp’ü tanıtmıştır.

Ürgüp Belediye Başkanlığı yapan ve 18. dönem Nevşehir Milletvekili Cemal Seymen’in oğludur.

Cem Seymen evli mi?

Cem Seymen'in henüz bekar olduğu bilinmektedir.

Sitemizde yer alan diğer Cnn Türk ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski