Araştırmacı Hakan Bayrakçı kimdir? kaç yaşında? aslen nereli?

Araştırmacı Hakan Bayrakçı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne? evli mi? eşi kim? çocuğu var mı? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Hakan Bayrakçı

Araştırmacı Hakan Bayrakçı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne? evli mi? eşi kim? çocuğu var mı? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


CNN Türk ekranlarında yayınlanan, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında yaptığı yorumlarla dikkat çeken, SONAR Araştırma'nın sahibi Araştırmacı Hakan Bayrakçı'nın hayatı hakkında merak edilenler.

HAKAN BAYRAKÇI ASLEN NERELİ?

Hakan Bayrakçı 1960 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 2024 yılı itibarıyla 64 yaşındadır. Baba tarafı Erzurum, anne tarafı İstanbul'ludur. Sırmahan Başbuğoğlu ve Mehmet Bayrakçı adlarında kardeşleri vardır. Orta ve Lise öğrenimini Saint Benoit ve Saint Michel Fransız kolejlerinde gördü. Yüksek öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünde tamamlamıştır.

SONAR Araştırma Kimin?

Hakan Bayrakçı, 1988 yılında SONAR araştırma şirketini kurdu ve başkanlığını yapmaya başladı. Süleyman Demirel ve Bülent Ecevit gibi liderlere profesyonel olarak danışmanlık yaptı. Meslek hayatı süresince, 140 Belediye Başkanı, 40 Bakan, 14 Parti Genel Başkanı ve 7 Başbakana da profesyonel olarak danışmanlık hizmeti verdi.

Bayrakçı, çeşitli televizyon programlarında konuk yorumcu olarak canlı yayınlara katılmaktadır. Bayrakçı ayrıca TRT1’de, 2003 ve 2006 yılları arasında tarih programı sunmuştur.


Fransızca ve İngilizce bilen Bayrakçı, meslek hayatında çeşitli ülkelerin Büyük Elçiliklerine danışmanlıklarda da bulunmuştur.

Hakan Bayrakçı'nın Mesut Bleda Bayrakçı isminde bir oğlu olan Bayrakçı, İstanbul'da yaşamaktadır.

Hakan Bayrakçı nın eşi kimdir?

Hakan Bayrakçı'nın eşi Ece Bayrakçı'dır. 10 Ocak 2021 tarihinde Çekmeköy Belediyesinde kıyılan nikahla evlendiler. Hakan Bayrakçı nikah ile ilgili, ''Korona nedeniyle nikahta 8 kişiydik. Korona süreci geçince bir düğün yapacağız. Düğünde sadece Ece'nin annesi babası var, bir de benim oğlumla kardeşim var. Korona nedeniyle böyle yaptık.'' açıklamalarını yaptı.

- Sitemizde biyografileri yer alan diğer Kamuoyu Araştırmacıları'nı listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski