Gazeteci Murat Çiçek kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Kanal 24 Murat Çiçek kimdir? evli mi? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Murat Çiçek

24 TV Gazeteci Murat Çiçek kimdir? evli mi? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni ve Star Gazetesi Yazarı Gazeteci Murat Çiçek hakkında bilgiler.

MURAT ÇİÇEK KİMDİR?

Murat Çiçek 1972 yılında Adıyaman'da dünyaya gelmiştir. Babasının devlet memuru olması sebebiyle Anadolu’nun her köşesini gezdi. Adıyaman, Malatya, Diyarbakır Anadolu Lisesi. Ancak lise eğitimini Tatvan’ da tamamlamak durumunda kaldı. M. Ü. Turizm ve İ. Ü. İşletmeyi tamamladığında radikal bir kararla gazeteciliğe yöneldi. 1990’da Türkiye Gazetesi’nde işe başladı. Bu şekilde kendi ayaklarının üzerinde durarak yola koyuldu.

Murat Çiçek, halen Kanal 24 Genel Yayın Yönetmeni, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi ve köşe yazarıdır. Kanal 24'te “Günün Manşeti” programını sunuculuğunu yapmaktadır.' Star TV "Yüzleşme” programı yapımcı ve sunucusu. 1995 yılında ABD’nde, “Televizyon Yayıncılığı” eğitimi gördü. Fransızca ve İngilizce biliyor. Bir dönem Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Murat Çiçek ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye’den ve dünyadan gündemleri, gazete haberlerini, köşe yazılarını ve güncel gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti" programında değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00’de canlı yayınla 24 TV’de ekrana geliyor.

Murat Çiçek evli ve bir kız çocuk babasıdır.

- Sitemizde yer alan diğer 24TV ekran yüzleri için tıklayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski