Gazeteci Özlem Gürses kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Gazeteci Özlem Gürses kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Özlem Gürses


Gazeteci Özlem Gürses kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


GAZETECİ ÖZLEM GÜRSES KİMDİR?

Özlem Gürses 1970 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. TED Ankara Koleji’nde eğitim gördü. ODTÜ’de mimarlık okuyan ve Mimarlık Tarihi programında yüksek lisans yapan Özlem Gürses, bir trafik kazasının ardından İstanbul’a gelerek medya dünyasına girdi.

ATV’de muhabirlik yapan, daha sonra Star TV’de gece hattı ve kırmızı koltuk adlı programlarını sunan Gürses, NTV ve CNNTURK kanalları için de programlar yaptı. Habertürk kanalında da editörlük ve sunuculuk yapan Gürses, Kanal 1’de ana haber sunucusu ve haber müdürü olarak görevler yaptı.


Daha sonra bir çok televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunan, haberleri sunan ve çeşitli projelere imza atan Özlem Gürses, aynı zamanda ulusal ve uluslararası organizasyonlarda da moderatör ve sunucu olarak görev aldı. Bazen Olmaz adlı kitabını 2017 yılında piyasaya süren Özlem Gürses, Sözcü Gazetesi'nde köşe yazıları yazıyor ve röportajlar yapıyor.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Özlem Gürses, her salı saat 20.00 ile 01.00 arasında Halk TV ekranlarında "Kayda Geçsin" programını ve Hafta Sonu haberlerini sunmaktadır.

Özlem Gürses kiminle evli?

Özlem Gürses, Mustafa Türkay Tatar ile evli olup, çiftin Uzay isminde bir çocukları vardır.

- Sitemizde yer alan diğer Halk Tv ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski