Senem Toluay Ilgaz kimdir? nereli? kaç yaşında?

Halk TV spikeri Senem Toluay Ilgaz kimdir? evli mi? eşi kim? aslen nerelidir? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Senem Toluay Ilgaz


Halk TV spikeri Senem Toluay Ilgaz kimdir? evli mi? eşi kim? aslen nerelidir? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.



SİNEM TOLUAY ILGAZ KAÇ YAŞINDA?

Senem Toluay Ilgaz 1973 yılında Bingöl'de dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunudur.

Çalışma hayatına 1998 senesinde CNN Türk ekranlarında muhabir olarak adım atmış, ardından haber spikeri olarak görevine devam eden Senem Toluay daha sonra Best Fm haber merkezi editörlüğü, Star Tv Günaydın Türkiye programı muhabirliği, Radyo Foreks'te yapımcı, sunucu, Hür Fm haber merkezi muhabirliği gibi görevlerde yer almıştır.

2009 yılında yayın hayatına başlayan TRT Türk kanalına transfer olmıştur. 2011 yılında, Katar merkezli Al Jazeera'nin Türkiye’de yayın hayatına başlayacağı televizyon kanalının teklifini kabul ederek buraya geçmiş, çeşitli nedenlerle projeden vazgeçilince buradan ayrılmıştır.



Bir süre TR24 adlı televizyon kanalında çalıştı. 2015 yılında Habertürk TV'nin ekran yüzü olan Senem Toluay, haber bültenlerinin yanı sıra tartışma programları da sundu. 2018 yılından 2023 yılına kadar Haber Global TV ekranlarında güncel gelişmeleri aktardı ve canlı yayında konuklar ağırladı.

Senem Toluay Ilgaz 31 Ocak 2023 itibariyle Halk Tv'de programlar yapmaktadır.

2002 yılında Arnavutköy Rotary Rulübü en iyi haber spikeri ödülü ve Adıyaman Valiliği Nemrut Festivali Özel Ödülünü kazanmıştır.

Senem Toluay Ilgaz kiminle evli?

Başarılı, muhabir, spiker, programcı ve sunucu Senem Toluay Ilgaz CNBC-e editörü olarak görev yapan, Rıfat Ilgaz'ın torunu Kerem Ilgaz ile evlidir. Bu evliliğinden, Nehir isminde bir kızı ve Çınar isminde bir oğlu vardır.

- Sitemizde bulunan diğer Halk Tv ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski