Netflix'te yayınlanan Biz Böyleyiz filmi konusu, oyuncuları kimdir?

Netflix'te yayınlanan Biz Böyleyiz filminin konusu nedir? Biz böyleyiz oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Biz böyleyiz filminin çekimleri nerede yapıldı? Biz Böyleyiz Filmi Fragmanı..
Biz Böyleyiz

Netflix'te yayınlanan Biz Böyleyiz filminin konusu nedir? Biz böyleyiz oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Biz böyleyiz filminin çekimleri nerede yapıldı? Biz Böyleyiz Filmi Fragmanı..


BİZ BÖYLEYİZ FİLMİ

Caner Özyurtlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu Biz Böyleyiz filmi, 10 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşmuştu. Yıllardır görüşmeyen bir grup çocukluk arkadaşı, onları büyüten Nezihe'nin rahatsızlanması üzerine onun yanında olmak için İzmir'de yeniden bir araya geliyor.

10 Ocak’ta vizyona giren sevilen film Netflix’te yayınlanmaya başlandı. Oyuncu kadrosunda Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinçci gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu oturuyor.

BİZ BÖYLEYİZ FİLMİ FRAGMANI



BİZ BÖYLEYİZ FİLMİ KONUSU

Yıllardır görüşmeyen bir grup çocukluk arkadaşı, onları büyüten Nezihe'nin rahatsızlanması üzerine onun yanında olmak için İzmir'de yeniden bir araya gelir.

Film; çocukluk ve gençlik dönemleri bir arada geçmiş bir grup yazlık arkadaşı, ellerinde büyüdükleri Nezihe’nin (Hümeyra) rahatsızlandığı haberiyle, İstanbul’dan İzmir'deki Nezihe’nin evine doğru yola çıkar. Yıllar sonra ilk kez birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda olan, birbirine zıt karakterlerle dolu ekibi, sürpriz gelişmeler, geçmiş hesaplaşmalar ve içine düşülen birbirinden komik olaylar beklemektedir.

BİZ BÖYLEYİZ FİLMİ OYUNCULARI

Biz Böyleyiz filmi oyuncuları arasında Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Hümeyra ve Boran Kuzum yer alıyor.

BİZ BÖYLEYİZ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Biz Böyleyiz filminin çekimleri İzmir'in Urla ilçesinde gerçekleştirildi.

- Sitemizde daha önce yayınlanan film-dizi bilgilerini listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski