Sunucu Cansın Helvacı kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi?

Sunucu Cansın Helvacı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.
Cansın Helvacı

Sunucu Cansın Helvacı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.


a Haber sunucusu Cansın Helvacı'nın hayatı hakkında merak edilenler.

CANSIN HELVACI KAÇ YAŞINDA?

Cansın Helvacı 19 Kasım 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Ünlü sunucunun anne ve babası Balkanlar'dan Türkiye'ye göçmüş ailelerdendir. Bir zamanlar Osmanlı toprağı olan ancak şimdilerde Yunanistan sınırları içerisinde bulunan Selanik ilinden gelen aile zamanında İzmir'e yerleşmiş.

Cansın Helvacı ilk ve orta öğrenimini İzmir'de, Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamlamıştır.


Haber sunuculuğu deneyimini ilk olarak Habertürk'te yaşadı. Daha önce Habertürk ekranlarında sunuculuk yapan Cansın Helvacı şimdilerde A Haber kanalında gece haberlerini sunuyor.

Helvacı, A Haber ekranlarında hafta içi 23:00- 02:00 arası Gece Ajansı isimli programı sunuyor. Ayrıca Memleket Meselesi isimli programı da hazırlayıp sunmaktadır.

Cansın Helvacı 1,76 m. boyunda, 56 kilodur, Akrep burcudur.

Cansın Helvacı evli mi? eşi kim?

Cansın Helvacı'nın evli mi? bekar mı? olduğu konusunda henüz bilgi edinilememiştir.

- Sitemizde yer alan diğer ATV - AHaber ekran yüzlerini görmek için tıklayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski