Loş ışık sevenler için birbirinden şık lambader modelleri

en çok satan beğenilen yeni en güzel lambader modelleri 2021 ağaç ceviz tripod lambaderler lambader ikea lambader koçtaş lambader bauhaus lambader modelleri lambader çeşitleri fiyatları lambader modelleri tek ayaklı lambader ve abajur modelleri bez lambader cam lambader modelleri
Lambader Modelleri


Loş ışık sevenler için birbirinden şık lambader modelleri yeni en çok satan lambader modelleri fiyatları trendyol 2022 ağaç ceviz tripod lambaderler lambader ikea lambader koçtaş lambader bauhaus lambader modelleri lambader çeşitleri fiyatları lambader modelleri tek ayaklı lambader ve abajur modelleri bez lambader cam lambader modelleri


Evini seven bayanların evlerinde en çok kullandıkları ve aradıkları ev aksesuarlarından biri olan Lambaderler son zamanlarda çok popüler. Peki en güzel lambader modelleri, en şık lambader modeli hangileri sizler için derledik. Sayfamız Sürekli güncellenip yeni model lambaderler eklenecektir. En çok satılan beğenilen lambader modellerini topluca incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

- Ceviz Ayaklı Tripod Lambader

Lambader deyince akla gelen bir model olan tripod lambaderdir. Şık ve çok kullanışlı olan bu model, ideal boyu, hoş görüntüsüyle güzel bir goruntu sergiliyor. Bu ürünü daha detaylı incelemek ve fiyat bilgisine ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz..


- İnsan şeklindeki Teleskopik Aklıllı Lambader

Evinizin salonuna bambaşka bir hava katacak bu model ise insan görünümünde olan akıllı lambaderdir. Renkli bir ampul kullanırsanız muhteşem bir görüntü oluşur. Bu ürünü daha detaylı incelemek ve fiyat bilgisine ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz..


- Krem Ayaklı Tripod Lambader

Bu lambader de en çok satılan lambaderler arasında yer almaktadır. Krem rengi ayakları ve krem şapkasıyla evinizin güzelliğine güzellik katacak harika bir ürün. Bu ürünü daha detaylı incelemek ve fiyat bilgisine ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.
 

- Antik 2'li Lambader Köşe Lambası

Bu ikili lambader modeli de çok tercih edilen ürünlerden bir tanesi. Ürünün gövde kısmı tamamen doğal ağaç kullanılarak imal edilmiştir. Başlık kısmı jüt çuvaldan imal edilmiştir, başlık çapları 25 cm dir. Toplam yükseklik 175 cm olup 60 watt a kadar standart girişli ampül kullanımına uygundur. Bu ürünü daha detaylı incelemek ve fiyat bilgisine ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.


- Doğal Ahşap Lambader

Bu lambader de doğal gerçek ahşaptan imal edilmiş, hanımların çok tercih ettiği, evinizin yıldızı olabilecek harika bir model. Bu ürünü daha detaylı incelemek ve fiyat bilgisine ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.


Bu yazımızda sizler için en beğendiğimiz lambader modellerini seçmeye çalıştık. Bu sayfada olmayan diğer Lambader Modellerinden binlercesini görmek, incelemek için BURAYA tıklayabilirsiniz..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski