Sunucu Hilal Özdemir kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Sunucu Hilal Özdemir Babacan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.
Haber Global Sunucusu Hilal Özdemir

Sunucu Hilal Özdemir Babacan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.


Sunucu, Haber Spikeri  Hilal Özdemir Babacan'ın hayatı hakkında merak edilenler.

HİLAL ÖZDEMİR NERELİ?

Hilal Özdemir 23 Kasım 1989 tarihinde Hollanda'da dünyaya gelmiştir.
Özdemir baba tarafından aslen Kocaeli Hereke'lidir. Eyüboğlu Koleji'nde ortaokul ve Lise eğitimini tamamladı. Lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Gazetecilik Bölümü'nden tamamlayan Hilal Özdemir, Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde medya üzerine eğitim gördü.


Show Tv, Kanal D, NTV Spor ve NTV kanallarında görev almış ardından SKYTURK360'a TMSF ataması ile kanalın başına geçen babası Cengiz Özdemir'inde gelmesiyle haber spikeri olarak bu kanalda görev almaya başladı.

Haber kuşaklarında, programlarda, stüdyo ve saha yayınlarında görev almıştır. Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nda Hatay'dan yaptığı yayınlar, RTGD tarafından ödüle layık görüldü. 2019'da Atv'ye geçip önce Hafta Sonu Ana Haber ardından Kahvaltı Haberleri'nde çalıştı.

Kahvaltı Haberleri'yle MGD 25. Altın Objektif Ödülleri'nde "Yılın En İyi Kadın Spikeri" ödülünü alan isim oldu. 2022 Haziran ayı sonunda Atv'den ayrılmaya karar verdi. 2022 Ekim-2023 Ocak ayları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı'nın doğum iznine ayrılması dolayısıyla, yerini bir süreliğine yakın arkadaşı, haber sunucusu Hilal Özdemir Babacan'a bıraktı.

Hilal Özdemir hangi kanalda?

Başarılı Sunucu Hilal Özdemir, gün içinde yaşanan gelişmeleri, gündeme ilişkin en son haberleri canlı yayınlar ve muhabir bağlantılarıyla hafta içi her gün 12.00’de Haber Global ekranlarında "Gündem" haber kuşağında izleyici karşısına çıkmaktadır..

Haber Spikeri Hilal Özdemir kiminle evli?

Hilal Özdemir Futbolcu Volkan Babacan ile evlidir. Çiftin Ayşe ve Yade adında ikiz kızları vardır.

- Sitemizde bulunan diğer HaberGlobal ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski