Gazeteci Serap Belet kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Serap Belet kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Serap Belet


Gazeteci Serap Belet kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


SERAP BELET NERELİ?

Asıl tam adı Serap Belet Douillet'tir. 1978 yılında Kırklareli'nde dünyaya gelmiştir. Belet aslen Kırklareli Vize'lidir. Anne babası Batı Trakya göçmenidir. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur.

Gazeteciliğe ilk adımını 1997 yılında Kanal D Arena Programı'nda atmıştır. Kanal D Haber Merkezi'nde muhabir olarak çalışmış, 2000 yılında Uğur Dündar yönetimindeki Star Haber Merkezi'ne transfer olmuştur. Farklı kanallara transfer olan Arena Programı'nda çalışmaya devam etmiştir.

Star TV'de Haftasonu Ana Haber bültenlerini sunmuştur. 2012 yılında girdiği Habertürk Tv'de spiker olarak Haber Masası, Güne Bakış, Gün Ortası gibi kuşakları sunmuştur.

Serap Belet 1.71 m boyunda, 60 kilodur..


Lösemili Çocuklar Vakfı Dosyası, Trilyonluk Yolsuzluk, Terör Mağdurları ve Bahis Siteleri gibi ses getiren bir çok özel habere imzasını atmış ve Hürriyet Gazetesi manşetlerinde yer almıştır.

Serap Belet kiminle evli?

2006 yılında Fransız asıllı Jerome Douillet ile evlenmiştir. Çiftin bu evliliklerinden iki oğlu vardır, bir oğullarının adı Kaya Antoine'dir.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski