Yeni nesil kulaklık modelleri ve fiyatları

en iyi kulaklık modelleri, en çok satan kulaklık hangisi? en yeni, en trend kulaklıklar, gençlerin en çok satın aldığı kulaklıklar ve fiyatları hakkında bilgiler..

en iyi kulaklık modelleri, en çok satan kulaklık hangisi? en yeni, en trend kulaklıklar, gençlerin en çok satın aldığı kulaklıklar ve fiyatları hakkında bilgiler..

Hayatımızı saran teknolojik ürünler arasına her geçen gün yenileri ekleniyor. Özellikle gençlerin en çok aradığı cep telefonu aksesuarından biri olan kulaklıklar da bunlardan bir tanesi.

Günümüzde yeni kulaklık modelleri birbirini izliyor. İşte sizler için hazırladığımız en çok beğenilen, ön çok satılan, en yeni trend kulaklık modelleri. Kulaklık modellerinin tamamına ulaşmak için BURAYA TIKLAYIN..

JBL C100SIU Kulak içi Kulaklık - Siyah
Frekans tepkisi: 20-20.000 Hz, Hassasiyet: 100 dB, Sürücü Boyutu: 9mm, Empedans: 16 ohm, Kablo uzunluğu: 1,2 m, Jack: 3,5 mm, Ürün %100 orijinaldir. Ürünün görsellerini incelemek, yorumlarını görmek veya fiyatını öğrenmek için BURAYA tıklayınız..


Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Gümüş
Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık GümüşÜrün Özellikleri· Bağlantı: 3.5mm· Hassasiyet: 100dB· Empedans: 32ohms· Frekans Aralığı: 20 - 40KHz· Kablo Uzunluğu: 125 cm· Ağırlık: 14g· Fonksiyonlar· Çağrı Cevaplama· HD Mikrofon· Şarkı DeğiştirmeKutu İçeriği· Xiaomi Piston Basic Fresh Edition Kulaklık· 2 Adet Yedek Kulaklık Pedleri, Xiaomi Piston Basic İle Ne Yapabilirim?En popüler kulaklıklardan biri olan Xiaomi Piston Basic ile cep telefonunuzun kutusundan çıkan kulaklıklara göre çok daha iyi bir müzik deneyimi yaşayabilirsiniz. Basları hiç olmadığı kadar daha iyi hissedeceksiniz.Xiaomi Piston Basic Hangi Telefonlar İle Uyumludur?Bu kulaklık tüm 3.5mm jack girişi bulunan tüm telefonlar ile uyumludur. Fakat fonksiyon tuşu sadece Android cihazlar ile çalışır. Ürünün görsellerini incelemek, yorumlarını görmek veya fiyatını öğrenmek için BURAYA tıklayınız..


Samsung HS-130 Kulaklık Beyaz
Hafif ve sade tasarımı ve yumuşak kulaklıklarıyla uzun süre müzik dinlendiğinde rahatsızlık veya yorgunluğa neden olmadan konfor sağlar. Net ve temiz tizlerle derin baslar arasındaki denge, tüm müzik türleri için zengin bir atmosfer deneyimi sunar. Ürünün görsellerini incelemek, yorumlarını görmek veya fiyatını öğrenmek için BURAYA tıklayınız..

Sony MDR-ZX110APP KAFABANTLI KULAKLIK PEMBE
Teknik özellikler: Ürün Tipi: Mikrofonlu Kulaküstü Kulaklık Kulak Üstü Duyarlılık: 98 dB Frekans (Hz): 12–22.000 Hz Ürün numarası: 1161029 Ekipman Mikrofon: Evet Bağlantılar: L- Şekilli 3.5 mm jack Özel Nitelikler: Kapalı Tip,Dinamik Tip, Sürücü Birimi : 30 mm dinamik – Dome tipi Genel özellikleri Genişlik:
20 cm Yükseklik: 5 cm Derinlik: 15.2 cm Ağırlık: 120 g Renk: Pembe Ambalaj Boyutu: 15.10 mm / 5.10 mm / 20.50 mm Üretici Garantisi: 2 Yıl Sony Türkiye Garantili Üretim Yeri: Çin Ambalaj Genişliği: 15.10 mm
Ambalaj Yüksekliği: 5.10 mm Ambalaj Derinliği: 20.50 mm Çevre Ölçüsü: 6.09 cm Ürünün görsellerini incelemek, yorumlarını görmek veya fiyatını öğrenmek için BURAYA tıklayınız..



Philips SHL3175WT/00 Bass+ Mikrofonlu Kafa Bantlı Kulaklık Beyaz
BASS+'ı hissedin Philips BASS+ kulaklık, güçlü ve çarpıcı basları müziğinize geri kazandırır. Etkileyici ve güçlü bası şık, sağlam bir pakette sunan bu kulak üstü kulaklık ekstra yük istemeyen ve ritimlerinde daha fazla basa ihtiyaç duyanlar için tasarlanmıştır. Ürünün görsellerini incelemek, yorumlarını görmek veya fiyatını öğrenmek için BURAYA tıklayınız..

En yeni, en trend, en çok satılan, en çok beğenilen, çocuk kulaklıkları, büyük yetişkin, genç kulaklıkları arasından, binlerce kulaklık çeşidinin TAMAMINI incelemek, yorumlarını okumak, fiyatlarını öğrenmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski