Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? nereli? kaç yaşında? kitapları

Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kitapları, kitap yorumları, kitaplarını satın al, biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler..
Dr. Gülseren Budayıcıoğlu


Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kitapları, kitap yorumları, kitaplarını satın al, biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


Psikoloji alanındaki çalışmaları ile tanınan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, dizilere ilham veren eserleriyle de merak ediliyor. "Kırmızı Oda" ve "Masumlar Apartmanı" dizilerine ilham olan Gülseren Budayıcıoğlu hakkında bilgiler.

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU NERELİ?

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu 1947 yılında Ankara'da doğmuştur. 1966 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Öğrenci iken TRT Ankara radyosunda ve televizyonunda kadrolu spiker ve sunucu olarak görev yaptı. Ankara’da serbest hekimlik yaptı.

Hastaları ile olan görüşmelerini kaleme aldığı Madalyonun İçi isimli kitabını çıkardı. 2005 yılında hastaların sosyal güvencelerini kullanarak Sağlık Bakanlığından ruhsatlı Ankara'nın ilk özel psikiyatri merkezini açtı. Madalyon psikiyatri merkezinde kendisi gibi başarılı hekimler ile çalıştı.


2008 yılında Günahın Üç Rengi, Hayata Dön ve Kral Kaybederse isimli eserlerini yayınladı. 2013 yılında Madalyon Psikiyatr Merkezinin Levent Şubesini açtı. Kitaplarında yılların verdiği özel tecrübeleri herkesle paylaşmak adına kitaplar yayınladı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, halen ülkemizin en büyük özel psikiyatri merkezi olma özelliğini koruyan Madalyon Psikiyatri Merkezi'nin başkanı olarak meslek yaşantısını sürdürürken, bir yandan da hastaları ile yaptığı görüşmeleri anlatan, psikiyatriyi kuramsal olmaktan çıkarıp pratik yaşam içinde kitlelere sunan kitaplar yazmaya ve Madalyon Kurumsal ile Madalyon Akademi için eğitim içeriklerine katkıda bulunmaya devam etmektedir.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun eşi kim?

İki çocuk annesi olan Gülseren Budayıcıoğlu, eşi Aydın Budayıcıoğlu'nu 2007 yılında kaybetti.

- Sitemizde yer alan diğer Tıp Hekimlerini listelemek için tıklayın..

Gülseren Budayıcıoğlu kitaplarıı

gülseren budayıcıoğlu kitapları hemen al satın al fiyatları

- Camdaki Kız

- Hayata Dön
- Kral Kaybederse
- Günahın Üç Rengi
- Madalyonun İçi (Kırmızı Oda dizisi bu kitaptan uyarlandı)
- Kral Teo Kitabı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski