Masumlar Apartmanı Dizisi Konusu, Oyuncu Kadrosu, Son Bölüm

Masumlar Apartmanı

Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Son Bölüm Tek Parça Full İzle Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça full izle, masumlar apartmanı izle, masumlar apartmanı ne zaman? canlı izle, tüm bölümleri, nerede çekiliyor, dizisinin konusu nedir? oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?


Ekranlara çok hızlı bir giriş yapıp, adeta izleyicileri ekranlara kilitleyen TRT ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı dizisinin Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar paylaşmaktadır. 

Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor?

Masumlar Apartmanı dizisinin çekimleri İstanbul Balat ve Beyoğlu'nda yapılıyor. İşte Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu ve diziden bilgiler.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

MASUMLAR APARTMANI HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Gerçek bir hayat hikayesi olan Masumlar Apartmanı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun içi’ romanından esinlenerek hazırlandı.

Gülseren Budayıcıoğlu Kimdir? (TIKLAYIN)

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI

Masumlar Apartmanı oyuncuları arasında, Melisa Şenolsun, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer yer alıyor.

Birkan Sokullu – HAN
Farah Zeynep Abdullah – İNCİ
Melisa Şenolsun –  ?
Ezgi Mola – SAFİYE
Merve Dizdar -GÜLBEN
Aslıhan Gürbüz - CEYLAN
Alper Saldıran- UYGAR
Metin Çoşkun- HİKMET
Esra Ruşan- ESRA
Atilla Şendil- MEMDUH
Emir Özden- EGE
Uğur Uzunel- ESAT
Gizem Katmer- NERİMAN

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE, MASUMLAR APARTMANI DİZİSİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

MASUMLAR APARTMANI CANLI İZLE İÇİN TIKLAYIN!

Sitemizde daha önce yayınlanan film-dizi bilgilerini listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski