Mustafa Şen kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Araştırmacı Yazar Mustafa Şen kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Mustafa Şen

Mustafa Şen kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Katıldığı Tartışma Haber programlarında güncel konular hakkında yaptığı felsefi yorumlarla dikkatleri üzerine çeken, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Araştırmacı Yazar Mustafa Şen’in hayatı hakkında bilgiler.

MUSTAFA ŞEN NERELİ?

Mustafa Şen 1966 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde dünyaya gelmiştir. Trabzon Fatih Lisesi'ni bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde okurken Tarih Bölümü’ne geçiş yapıp 1995'tde mezun oldu.

Ardından Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Mustafa Şen GENAR Araştırma Şirketinin Genel Müdürü'dür.

2015 seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi‘nden İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olmuş ancak aday olarak gösterilmemiştir. 2016 yılında ise eski Başbakan Ahmet Davutoğlu‘nun Başdanışmanı olarak görevlendirilmiştir.


Bir çok sivil toplum kuruluşunda da görev alan Mustafa Şen'in yayınlanmış 7 kitabı bulunmaktadır. 24 Mart 2021 tarihinde AK Parti MKYK üyesi seçilen Şen, halihazırda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı’dır.

Mustafa Şen, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde, Ak Parti tarafından Trabzon'dan aday gösterilmiş ve 28. Dönem Ak Parti Trabzon Milletvekili olarak seçilmiştir.

Mustafa Şen, evli ve 3 çocuk babasıdır.

- Sitemizde biyografileri yer alan diğer Kamuoyu Araştırmacıları'nı listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski