Netflix dizisi, Bir Başkadır konusu, oyuncuları kimler?

Netflix Bir Başkadır dizisi fragmanı izle, Bir Başkadır dizisi konusu nedir? izleyici yorumları, oyuncuları kimlerdir?
bir başkadır

Netflix Bir Başkadır dizisi fragmanı izle, Bir Başkadır dizisi konusu nedir? izleyici yorumları, oyuncuları kimlerdir?


Netflix hesabından paylaşılan yeni dizi Bir Başkadır'ın fragmanı sosyal medya gündeminden düşmüyor. Bu sezon Netflix'te yayınlanacak Türk yapımlarıyla ilgili haberler geçtiğimiz haftaların en çok konuşulan konulardan biriydi. Bir anda sosyal medya gündemine oturan Bir Başkadır konusu ne ve oyuncuları kim?


Netflix, Türk yapımı Bir Başkadır dizisini üyeleriyle paylaştı. Berkun Oya’nın yaratıcısı olduğu dizinin başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman ve Funda Eryiğit paylaşıyor. Meryem rolüyle Öykü Karayel, Yasin rolüyle Fatih Artman, Ruhiye rolünde Funda Eryiğit, diğer rollerde ise Defne Kayalar, Tülin Özen, Derya Karadaş, Bige Önal, Settar Tanrıöğen, Alican Yücesoy Nesrin Cavadzade, Öner Erkan ve Gökhan Yıkılkan gibi isimler karşımıza çıkıyor.

BİR BAŞKADIR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir başkadır fragmanı bir terapist odasında başlıyor. 8 bölümden oluşacak olan dizi, farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul’un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakteri konu alıyor. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklar.

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

1990 yılında İstanbul’da doğan Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur. İkiz kardeşi vardır. Kenter Tiyatrosu’nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. Henüz konservatuvar öğrencisiyken, Tiyatro Krek’in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı. İlk profesyonel deneyimi olan; Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı tiyatro oyunundaki Ayşe rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde, Efes Özel Ödülü’nü ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü’nü almayı başardı. Performansıyla önce senarist Ece Yörenç'in ardından da yapımcı Kerem Çatay'ın ilgisini çekip 20 yaşında oyuncu olmuştur. Kuzey Güney adlı tv dizisinde, Cemre Çayak karakterini canlandırmıştır.

Sitemizde daha önce yayınlanan film-dizi bilgilerini listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski