Şarkıcı Selin Ciğerci kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Selin Ciğerci kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? eşi kim? erkek hali, önceki hali, eski adı, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Selin Ciğerci

Şarkıcı Selin Ciğerci kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kilosu burcu ne? eşi kim? erkek hali, önceki hali, eski adı, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Eski adı Okan Ünsal olan Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 tarihinde Muhafazakar bir ailenin erkek çocuğu olarak İstanbul'da doğdu. Babası Konya'lı, Annesi ise Kastamonu'ludur. Zeytinburnu’nda bir gecekonduda büyüdü, Ciğerci’nin ailesi başlangıçta yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar.

selin ciğerci önceki erkek hali
Selin Ciğerci erkek eski hali Okan Ünsal

Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirmeden önceki adıyla yani Okan Ünsal olarak Asuman Krause tarafından sunulan Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştır. Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada "Bebek Okan" adıyla ünlenmişti. Geçirdiği ameliyatın ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştirdi.


Selin Ciğerci, 1.75 m. boyunda, 59 kilo ve Koç burcudur.

Ciğerci 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile evlendi. Ciğerci'nin nikah şahitliğini yakın arkadaşı olan Demet Akalın yaptı.


Selin Ciğerci kiminle evli?

Demet Akalın, Fatih Ürek ve Kerimcan Durmaz gibi birçok isimle yakın arkadaş olan Selin Ciğerci, uzun bir süredir futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyordu. Gökhan Çıra ile birlikte olan Selin Ciğerci evlilik arefesindeyken ayrılık kararı alsa da sonradan barıştı. Ve evlendiler.

10 Eylül 2021 tarihinde Gökhan Çıra ile aralarında çeşitli fikir ayrılıkları olduğu gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşanmışlardır.

- Sitemizde biyografisi yayınlanan diğer Şarkıcılar için tıklayın..

Selin Ciğerci Single'ları

- "5 Karat" (feat. Ebru Polat) (2018)
- "Hikaye" (2019)

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski