Abdullah Çiftçi kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Stratejist Abdullah Çiftçi kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? sosyal medya hesapları, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Stratejist Abdullah Çiftçi

Stratejist Abdullah Çiftçi kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? sosyal medya hesapları, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Katıldığı tartışma haber programlarında yaptığı çarpıcı yorumlarla ve stratejilerle dikkat çeken Abdullah Çiftçi hakkında..

ABDULLAH ÇİFTÇİ NERELİ?

Abdullah Çiftçi 4 Haziran 1967 tarihinde Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinin Büyükyapalak köyünde dünyaya gelmiştir. Aslen memleketi Kahramanmaraş'tır.

1987 ve 1996 yılları arasında TÜBİTAK'ta çalışmıştır. Ankara Üniversitesi'nden mezun olan Abdullah Çiftçi özellikle son dönemlerde, uluslararası ilişkiler, teknoloji, bilim ve dış siyaset ile ilgili katıldığı programlar ile sıkça gündemde yer almaktadır.

Stratejist olan Abdullah Çiftçi, Medya ve Bilgi Teknolojileri Strateji Derneği Başkanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

İnternet kullanımı ile ilgili sayısız konferans yapmıştır. Özellikle son dönemlerde katıldığı programlar ile adından söz ettiren Çiftçi sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanmaktadır. Bugün itibariyle, instagram hesabında takipçi sayısı 500 binin üzerinde, Youtube kanalında 500 binin üzerinde abone sayısı, Twitter hesabında ki takipçi sayısı ise 800 binin üzerindedir. Takipçileri her geçen gün de artmaktadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski