NTV Sunucusu Buse Yıldırım kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi?

NTV haber sunucusu Buse Yıldırım kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? boyu kaç? evli mi? eşi kim? NTV Spikerleri kadın erkek biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Sunucu Buse Yıldırım

NTV Sunucusu Buse Yıldırım kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? boyu kaç? evli mi? eşi kim? NTV Spikerleri kadın biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


NTV Sunucusu Buse Yıldırım, Düzce'de yaşanan Depreme Canlı Yayında Yakalandı!


NTV SUNUCUSU BUSE YILDIRIM KAÇ YAŞINDA?

Buse Yıldırım, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.
1.70 m. boyunda 54 kilodur. Çocukluğundan itibaren hayalini kurmuş olduğu mesleği yapan Yıldırım, Aydın Doğan İletişim Meslek Lisesi'nden mezun oldu. 15 yaşında okumuş olduğu lise dolayısıyla sektörle ilgili bir şeyler öğrenmeye başlamış olan Yıldırım, çok sayıda tanınan kanalda staj yapmıştır. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi bölümü mezunudur.

CNN Türk, Fox Tv ve Habertürk gibi televizyonlarda staj yapmıştır. Üniversite hayatı boyunca birçok farklı televizyon kanalında çalışmaya başlayan Buse Yıldırım, çalışmış olduğu yerlerdeki başarılarıyla hep kendisine olumlu referanslar bırakmıştır. İlk hedefi gazetecilik olan sunucu, televizyonla tanışmasıyla beraber televizyonda editörlük yapmayı ve program sunmayı kendisine hedef seçmiştir.


Birçok televizyon sunucusunu beğenen ismin en beğendiği sunucu ise bir dönem CNN Türk'te çalışmış olan Nevşin Mengü'dür. Onu izlemekten keyif aldığını söyleyen sunucu, onun gibi daha çok sayıda başarılı sunucu olduğunu dile getirmiştir.

Sporu hayatının orta noktasına koymuş olan başarılı sunucu, spor dışında ise hem yemek yapmayı hem de yemek yemeyi seviyor. Yükseklik korkusu olmayan Yıldırım, jumping yapmaktan müthiş bir keyif alıyor. Hobileri arasında seyahat de olan Yıldırım, en çok Güney Amerika’yı görmek istiyor.

Sunucu Buse Yıldırım evli mi?

Buse Yıldırım halen NTV‘de Bugün Yarın isimli gece haberlerini sunmaktadır. Buse Yıldırım'ın evli mi bekar mı olduğuna dair henüz bir bilgiye ulaşılamamıştır.

- Sitemizde bulunan diğer NTV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski