Yazar Elfin Tataroğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Akademisyen Yazar Elfin Tataroğlu kimdir? aslen nereli? mesleği ne? eşi kim? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Elfin Tataroğlu


Akademisyen Yazar Elfin Tataroğlu kimdir? aslen nereli? mesleği ne? eşi kim? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Örgüt kültürü, liderlik ve elektronik öğrenme konularında akademik çalışmalarında yer alan Elfin Tataroğlu televizyon haber programlarında yorumcu olarak konuk edilmektedir. Yönetim Danışmanıdır.


ELFİN TATAROĞLU KİMDİR?

Elfin Tataroğlu 1978 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Aslen İzmir Çeşme'lidir. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi'ni bitirdikten sonra 2001 yılında Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünü bitirdi.

Accademia Italiana Floransa'da tasarım ve dil eğitimi aldı. Bilgi Üniversitesi İşletme Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi ve Organizasyon doktorası yapmaktadır.

Örgüt kültürü, liderlik ve elektronik öğrenme konularında akademik çalışmaları yer almaktadır. İyi düzeyde İngilizce ve Fransızca, orta düzeyde İtalyanca ve İspanyolca biliyor.



2010-2012 Yılları arasında CHP Kadın Kolları MYK Üyeliği yapmıştır. İzmir 2. Bölge 24. Dönem Milletvekili Adayı, 34. Kurultay Divan Yazman Üyesi, Konak İlçe'den İl Kongre Delegesi ve İzmir Kurultay Delegesi seçilmiştir.

CHP 18.Olağanüstü Kurultayında BYKP'den Parti Meclisi Üyesi seçilmiştir. Doktora düzeyinde akademik araştırmalar yapmakta ve siyasi makaleleri gazetelerde yayınlanmaya devam etmektedir. Halen Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı programında öğretim görevlisi olarak ders vermektedir. 

Elfin Tataroğlu kiminle evli?

Tataroğlu, İşadamı Kadir Tataroğlu ile evli olup bir çocuk annesidir.

Elfin Tataroğlu kimin kızı?

Elfin Tataroğlu. 21. Dönem DSP İzmir Milletvekili Güler Aslan'ın kızıdır.

Yazar Elfin Tataroğlu kitapları

Doç Dr. Bahriye Üçok'un hayatını kaleme aldığı ilk kitabı, "Bahriye-Aydınlanma Yolunda Bir Ömür" 2019 yılında yayınlanmıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski