Eminevim kimin? kime ait? Emin Evim'in sahibi kim? kim kurdu?

Kurduğu faizsiz taksitli sistemle yüzbinlerce kişiyi ev sahibi yapan eminevim kimin? sahibi kim? kurucusu kim? emin evim kime ait?
Emin Evim kimin?

Kurduğu faizsiz taksitli sistemle yüzbinlerce kişiyi ev sahibi yapan eminevim kimin? sahibi kim? kurucusu kim? emin evim kime ait?


Eminevim'in Kurucusu Emin Üstün'dür.

Emin Evim kurucusu Abdurrahman Emin ÜSTÜN 1951 yılında Bolu'nun Gerede ilçesi'nde doğdu. Lise öğrenimine 1966’da başladı. Kastamonu Sanat Erkek Enstitüsü’nde torna tesviye bölümü okudu ve 1969 yılında bitirdi. 1969-1974 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Galatasaray Yüksek Okulu Mimarlık Akademisi’ni bitirdi.

emin üstün kimdir
Emin Üstün

1973 yılında lif ve pres imalatı yapan LİFSAN Hidrolik Sanayi Şirketini kurdu. 1987 yılında ise inşaat ve arsa işleri alanında faaliyet gösteren GENTAŞ’ı kurdu ve bu faaliyetlerine ise 1991 yılına kadar devam etti. 1991 yılında ise halen şu an faaliyetlerine aktif olarak devam eden ve elbirliği sistemine dayalı faizsiz bir sistem ile müşterileri otomobil sahibi yapan Eminotomotiv’i kurdu.

"Hayatım boyunca üstesinden gelinemeyecek gibi görünen sorunlara çözüm aradım. Birliğin ve beraberliğin gücüne hep inandım. Bu güç ile zor işlerin üstesinden gelinebileceğini gördüm. Dünyada ve ülkemizde gelir dağılımındaki adaletsizlikler her zaman yüreğimin burkulmasına sebep oldu. Ne yaparsam insanımıza fayda sağlayabileceğimi düşündüm.

Aslında sadece ülkemiz insanı için düşünmek bencillik sayılabilir. Grubumuzun ilkelerinde yer almasını sağladık. Sosyal sorumluluk projeleri geliştirdik. Elbirliği'ni kullanarak kötüyü iyiye, iyiyi daha iyiye çevirmeye çalıştık."



Emin Üstün 2005 yılında mortgage satış sisteminin ülkemize girmesiyle birlikte vatandaşımıza faizsiz ev alma alternatifini sağlayan bir organizasyon olan Eminevim’i kurdu. 40 şubeyle başlayan sistem şu an ülke genelinde 60’tan fazla ilde toplam 103 şubeye ulaşmıştır. Kurduğu sistemle Türkiye’de 135 binin üzerinde kişi ev ve otomobil sahibi oldu.

Türkiye’nin yetiştirdiği en değerli iş insanlarından Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 27 Aralık Cuma günü kardeşi ve iş arkadaşlarıyla yurt dışında gerçekleştirdiği iş toplantısı sırasında kalp krizi geçirerek vefat etti.

Emin Üstün'ün vefatı üzerine Eminevim Yönetim Kurulu Başkanlığı'na oğlu Abdullah Sefa Üstün getirilmiştir.

abdullah sefa üstün kimdir?
Abdullah Sefa Üstün


Abdullah Sefa Üstün kimdir?

Başarılı genç iş adamı Abdullah Sefa Üstün, 1981 yılında Bolu ilinin Gerede ilçesinde doğmuştur. 2001 yılında Sakarya Üniversitesi’ndeki eğitiminin ardından 2005 yılına kadar Avusturya’da Viyana Ekonomi Üniversitesi (Wirtschafts Universitate) İşletme Bölümü’nde eğitimine devam etmiştir.

İyi derecede İngilizce bilen Üstün, eğitim hayatının ardından 2005-2012 yılları arasında Emin Grup / Eminevim Genel Müdür Yardımcılığını üstlenmiştir. 2019 yılına kadar şirketin İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Üstün, 2020 yılında Emin Grup / Eminevim’in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiştir.

Abdullah Sefa Üstün, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski