Doç. Dr. Enes Bayraklı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Siyaset Bilimci Doç. Dr. Enes Bayraklı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Doç. Dr. Enes Bayraklı

Doç. Dr. Enes Bayraklı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Katıldığı haber programlarında yaptığı çarpıcı yorumlarla dikkat çeken Siyaset Bilimci Akademisyen Doç. Dr. Enes Bayraklı hakkında merak edilenler.

ENES BAYRAKLI KİMDİR?

Enes Bayraklı Viyana Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü mezunudur. Enes Bayraklı, aynı üniversitede Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamlamıştır.


2009-2010 yılları arasında İngiltere Nottingham Üniversitesinde doktora tezi için araştırmalarda bulundu. 2011-2013 yılları arasında Londra Yunus Emre Türk Kültür Merkezinde uzman ve müdür yardımcılığı pozisyonunda çalıştı. Aynı dönem içerisinde 2012 Ağustos-Aralık ayları arasında kurucu müdür olarak Bükreş ve Köstence Yunus Emre Türk Kültür Merkezlerinde görev aldı. 2013 yılından beri Türk-Alman Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesidir.

SETA Vakfı Avrupa araştırmaları direktörlüğü görevini yürüten Bayraklı'nın çalışma alanları arasında, İslamofobya, Avrupada aşırı sağ hareketler, dış politika analizi, Alman siyaseti ve dış politikası bulunmaktadır.

Enes Bayraklı'nın özel hayatı hakkında bilgi henüz bulunamamıştır. Enes Bayraklı'nın resmi twitter adresi https://twitter.com/enesbayrakli 'dır. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski